Activiteiten in Heeze

Ben je opzoek naar wat je kan doen in Heeze. Dan laat we je graag de uitjes en activiteiten zien!

Activiteiten in Heeze

Of zoek je:

Activiteiten in Heeze

In dit stuk zullen zal ik dieper ingaan op activiteiten in Heeze. Hierbij zal ik ik kijken naar groepsactiviteiten, activiteiten met kinderen, musea, belangrijke leisure aanbieders (indooractiviteiten), outdooractiviteiten, citygame of andere activiteiten die belangrijk zijn voor gemeente Heeze/Leende, maar die niet direct in dit rijtje passen.

Met dit artikel hoop ik je flink op weg te helpen om een leuke activiteit in Heeze en Leende te gaan ondernemen. Mijn eigen specialiteit zijn de groepsactiviteiten en de citygames, maar ik wil je natuurlijk ook graag voorzien van informatie over de andere bedrijven, die Heeze laten bruissen. Ben je op zoek naar evenementen in Heeze of heb je meer interesse in de bezienswaardigheden in Heeze, ga dan direct naar desbetreffende pagina.

Wat staat er in dit artikel centraal?
In dit artikel o.a.:

De Toerist

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag

Ken je Heeze nog niet of denk je het juist goed te kennen? Speel dan de groepsactiviteit de Toerist maar eens. Een citygame waarbij ieder team uiteenlopende opdrachten krijgt, van een sirtaki dansen tot een foto maken bij het driedorpenmonument. Welk team weet de meeste punten te pakken en is de cultuurkenner van Heeze?

De Toerist

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag
Bekijk de Toerist

Kasteel Heeze

Musea | Gezinsactiviteit | Locatie
Bekijk het kasteel

Kasteel Heeze

Musea | Gezinsactiviteit | Locatie

Ben jij benieuwd hoe het Kasteel van Heeze er van binnen uitziet? Dan is een rondleiding misschien wel iets voor jou! Op woensdag en zondag worden er rondleidingen gehouden (€10, p.p voor volwassene en €5,- p.p. voor kinderen). Opzoek naar een unieke trouwlocatie of locatie voor een bijzondere vergadering, ook dan is het kasteel van Heeze zeer geschikt!

Wie Molt Er in Heeze

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag

Wil jij een bekend uitje van TV eens zelf spelen? Speel dan met je favoriete groep in je favoriete plek de activiteit Wie Molt Er in Heeze! Geschikt voor familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of iedere andere groep waarmee jij een mollenjacht wil ervaren. Ontmasker jij de mol in Heeze?  In wie schuilt er een grote bedrieger?  Lees direct het uitje!

Zomerse fietstocht op Strabrechtste Heide

Outdooractiviteiten in Heeze
Bekijk de route

Zomerse fietstocht op Strabrechtste Heide

Outdooractiviteiten in Heeze

Hou je van fietsen? Is de zomer jou periode? Hou je van natuur? Heb je op voorgaande drie vragen luidruchtig ja geantwoord, dan is de zomerse fietstocht zeker iets voor jou. Fiets lekker mee op deze mooie plek.

Paragliding in Sterksel

Outdooractiviteit | activiteit met adrenaline

Wis jij dat je helemaal niet naar een ver oord moet om eens te paragliden? Het kan gewoon in Nederland en wel in Sterksel nabij Heeze/Leende. Hang jij dadelijk aan een parachute  en verken jij het terrein in de lucht? Ben jij die waaghals die graag de adrenaline door je lichaam laat pompen?  Maar ook zeer kan genieten van het uitzicht? Dan ben je geschikt!

Paragliding in Sterksel

Outdooractiviteit | activiteit met adrenaline
Bekijk paragliding

Golfbaan Haviksoord

Activiteit in Leende
Bekijk golfbaan

Golfbaan Haviksoord

Activiteit in Leende

Opzoek naar een activiteit in Heeze/Leende waarbij je precisie en techniek op de proef worden gesteld? Of beter gezegd sla jij dadelijk een hole in one? Dan is het golven bij Haviksoord misschien wel de activiteit die je zoekt. Sla je slag en hop naar de site!

Puur Toeval in Heeze

Spelshow | Groepsactiviteit

Zoek jij een activiteit waarbij lachen de boventoon voert? Een activiteit in Heeze als nooit tevoren? Dan is daar Puur Toeval! Een knotsgekke familieshow voor jong tot oud! Een soort ik hou van Holland, maar dan met een eigen sausje. Een show die je niet wil missen en waarbij jou lachspieren flink aan het werk zet. De leukste spelshow van Nederland houden in Heeze?

Puur Toeval in Heeze

Spelshow | Groepsactiviteit
Bekijk Puur Toeval!

Villa Des Beaux Arts

Museum in Heeze
Bekijk museum

Villa Des Beaux Arts

Museum in Heeze

Zoals de naam al doet vermoeden is Villa des Beaux Arts, een museum voor de mooie kunst. In een luxe stijl kun je jaarlijks genieten van verschillende tentoonstelling zoals kunst & antiek, medieval. Bij welke tentoonstelling gaat jouw hart sneller kloppen? Bezoek nu deze kunstgalerij

Nog meer uitjes in Heeze

Groepsactiviteiten

Zojuist zijn er al wat activiteiten in Heeze, Leende en Sterksel voorbij gekomen. Op zoek naar nog meer uitjes en activiteiten die je kan doen in Heeze. Kijk dan eens in het aanbod van de uitjes op deze site

Nog meer uitjes in Heeze

Groepsactiviteiten
Bekijk meer Uitjes

Activiteiten regio Heeze

Beleef het overal

Natuurlijk zijn er in de buurt ook allerlei activiteiten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de activiteiten in Eindhoven, Geldrop of Valkenswaard. Om hier een voorbeeld te noemen, bezoek eens het prehistorisch dorp in Eindhoven en waan je terug in de tijd. Een beleving voor jong en oud! Dit en meer lees je bij de activiteiten bij andere plaatsen.

Tot Slot, Bezoek Heeze!

Welke activiteiten ga jij in Heeze ondernemen? Ik hoop dat ik je op weg heb kunnen helpen met het vinden van de juiste activiteit, want dan ga je zeker een mooie dag tegemoet!

Mis je nog een activiteit, laat het me weten en wie weet staat het binnenkort erbij! Heb je nog eigen ervaringen, vragen of gewoon zin om te reageren, schroom niet en laat je stem horen in een reactie! Wat moeten mensen in Heeze zeker niet over slaan?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beoordeling

Op google beoordeeld met een:

Beoordeeld met

Onze Laatste blog`s

Meer weten over een bedrijfsuitje regelen?
Bekijk dan onze laatste vrijetijdsblog`s
Regel het uitje van je dromen

De escape room voor thuis!

Voor €17,50!

Plaats een reactie

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?