Activiteiten

Op locatie

Activiteiten Someren

Groepsuitjes Someren.
Vraag jij je af; Welke uitjes & activiteiten Someren te bieden heeft ofwel ben je opzoek naar leuke, gezellige en verrassende groepsactiviteiten, dan zit je goed!

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Activiteiten Someren

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Groepsactiviteiten

Tips wat te doen in Someren en omgeving

Activiteiten Someren, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje in Someren (op een locatie naar keuze).

Uitjes en events ontwikkelen is onze kracht. Mensen hiermee een bijzondere dag bezorgen is onze specialiteit. Van onder andere Wie is de Mol, tot een spelshow ofwel van cluedo spel tot iets unieks.

Een vrijgezellenfeest, een uitje met de personeelsvereniging ofwel een teamuitje met SVS, die in het bijzonder moet starten op het Wilhelmina plein, wij van Leef 7 komen graag naar jullie toe!

Activiteiten alleen in Someren? Nee, ook Lierop, Someren Eind, Asten of welke plaats dan ook! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees door!

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

De escape room voor thuis!

“Leef 7 is voor summere niet bang!”

Activiteiten Someren

Open nu jullie mollenjacht en ontmasker de verrader! Wie is te vertrouwen? In drie uur worden jullie meegenomen in een totale WIDM-ervaring, met portofoons, molacties en jokers. Spanning gegarandeerd!


Activiteiten Someren!

Wie is de mol van Someren? Niet bekend met het populaire Tv-Programma? In deze activiteit doen jullie een aantal opdrachten. Eén persoon heeft een dubbele agenda en probeert in het geheim de opdrachten te verpesten.

Wie is deze verrader? Wie is deze Rat van Someren? Bedrog en wantrouwen staan centraal in deze 3 uur durende beleving.  Wie gaat de welverdiende pot bij houden en is ether discipline jullie niet vies in de oren?

Is het de geheimzinnige onbekende, het enthousiaste kind of je eigen baas…. Niets is wat het lijkt! Het gebeurt niet alleen achter je rug, maar ook recht voor je neus. Kortom activiteiten Someren kies Wie Molt Er!

Wat te doen in Someren?

Zes mogelijke locaties, zes wapens en zes verdachten…. Mr. Zwart is vermoord en het wordt jullie taak om dit op te lossen. Welk team weet als eerste dit mysterie te ontrafelen en ontdekt het ware verhaal?


Wat te doen in Someren?

Speel nu de mysterieuze Cluedo moord! In deze activiteit worden jullie ingedeeld in groepen en gaan jullie op pad om het mysterie te ontrafelen. Met een krant en wat informatie over de verdachten moeten jullie je speurneuzenbril opzetten en het snelste de moord op lossen.

Nee niet zomaar een moord, de Cluedo moord! Zes verdachten, zes wapens en zes locaties en slechts één juist antwoord. Een teambuilding waar ernaast lachen ook flink wordt gestreden om die eerste plaats.

Wie is de Peter R. De Vries van de groep en weet zijn/haar team naar de overwinning te loodsen? Achterhaal het ware verhaal van het bordspel. Kortom beleef deze activiteit in Someren met straatgenoten, vrienden, ex-collega`s of andere die jij graag erbij hebt in dit verhaal.

Uitjes Someren

De Spelshow Puur Toeval! Een leuke spelshow als nooit tevoren! Unieke spellen, bizarre rondes en een positief gestoorde presentator. Kortom het wordt gegarandeerd lachen met deze spelshow! Boek het nu!


Uitjes Someren

De entertainment show van dit moment! Een show met van alles, ballonnen opblazen, spreuken afmaken of liedjes raden, het zit er allemaal in. Misschien kan je er nog weinig bij voorstellen. Niet getreurd dat horen we vaker…

Meemaken is beleven is bij de activiteit het motto. Geen quiz, maar een humoristische spelshow. Zoals eerder gezegd met vreemde rondes. Een muziekronde waar de presentator op witte sokken in sandalen loopt of maak het gezegde zo origineel als mogelijk af.

Een show die met niets te vergelijken is, een ding staat vast het wordt gegarandeerd lachen! Jong en oud kan hier weleens een lachspier blessure aan over houden. Lachen jullie mee? Wat te doen in Someren? De activiteit Puur Toeval uiteraard

Activiteiten Someren, Ja graag!

Wij komen graag naar Someren, een super plek in Brabant. Beginnen we bij Ons Café op het Wilhelminaplein, bij de Ruchte, bij d`n Herberg of op een andere locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Ontzettend Leuk"
"Super leuk spel,Top"
"Echt lachen!"
"Echt Top"

Reviews

"Aanrader voor andere vriendengroepen"
"Kortom een mooi spel"
"Erg goed in elkaar!"
"Erg leuk!"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Someren in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Someren?

Op deze vraag geven we graag antwoord, je hebt net al wat (groeps)activiteiten in Someren voorbij zien komen, maar er is meer.

Zo loopt de plaats jaarlijks vol voor de kermis en de kennedymars. Ook het theater de Ruchte en het buitentheater de Donck trekken vaker volle zalen, voor onder andere de Speledonckers en Cresendo.

Een geliefde activiteit voor kinderen is het bouwdorp weekje, of toch liever een dagje zwemmen in de Diepsteeckel (een recreatief buiten zwembad)? Kortom welke activiteiten Someren ga jij ondernemen? 

 

Uitje C.V De Meerpoel

Kortom Activiteiten Someren?