Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Uden

Groepsuitjes Uden.
Uitjes in Uden? Teambuilding in Uden? Familiedag in Uden? Geen paniek uitjes en activiteiten bureau Leef 7 heeft vast een activiteit die bij jou en je groep past

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Activiteiten Uden

Groepsactiviteiten Uden

Wat te doen in Uden?

Activiteiten Uden, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje in Uden (op een locatie naar keuze).

Leef 7 is natuurlijk niet voor niets gevestigd in dit prachtige Brabantse Dorp, want hier wonen toch de leuke inwoners? Een mooie plaats, leuke mensen een groepsactiviteit van Leef 7 zou het plaatje afmaken en de cirkel rond maken.

Wordt het Cafe de Kerk, de Markant, Take ten of voor ieder ander gebouw de start van jullie beleving? Activiteiten als Wie is de Mol of een verassende Cluedo Moord? De keus is aan jullie!

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf in Brabant voor uitjes en events.  kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees door en bekijk de activiteiten Uden!

 

Leef 7 uitjes, groepsuitjes, activiteiten en evenementen

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen! Dus check de Activiteiten Uden!

“Leef 7 is in Uden de kers op de taart!”

Activiteiten Uden

Wie is de Rat van Uden? Welk persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Wie heeft dat pokerface als weer iets mislukt. Kortom speel en beleef een echte WIDM-ervaring. Jokers, de test het komt allemaal voorbij! 


Activiteiten Uden!

Altijd al eens een spel willen spelen met verdenkingen, waar iedereen zich mysterieus gedraagt? Je eigen WIDM-ervaring, waarin spanning en sensatie overheerst en waarin één persoon een dubbele agenda heeft?

Haal het slechtste in de groep naar boven. Wie in jullie groep geniet het meest als weer een opdracht niets oplevert? Wie in jullie groep doet zijn best, ondanks dat er niets lukt? Kortom Wie Molt Er bij jullie, de aanwezige buurman, de sexy secretaresse of gewoon je eigen partner, wie zal het zeggen?

Een heuse Wie is De Mol ervaring is natuurlijk niet compleet zonder een portofoon opdracht. Wat op tv zo makkelijk lijkt, maar in het echt… In dit spel komt alles voorbij; jokers, vage opdrachten en de test. Dus wat te doen in Uden, Wie Molt er?!

Wat te doen in Uden?

Terwijl de rest voor de tv zit zou jij het liefst een gezellig bord spel spelen of nog beter je zou een bordspel in het echt willen spelen? Leef 7 heeft de mysterieuze Cluedo. Weten jullie het bekendste bordspel moord in Uden op te lossen?


Wat te doen in Uden?

Welk team zou zich zo in kunnen schrijven voor een kampioenschap Cluedo en welke team weet na drie uur nog steeds niet wie de dader is. Kortom wie worden de helden van het rechercheteam. Alles draait om die ene moord, die ene moord op Rodius Zwart!

Is het Blauw van Dreat in het Bevrijdingspark met een Engelse Sleutel of toch Rosa Roodhart met de kandelaar bij de Sint Petrus kerk? Met boven de twee honderd mogelijke scenario’s lijkt er geen beginnen aan, maar door een goede teambuilding wordt er steeds meer duidelijk over deze gruwelmoord. Wie was waar wanneer en waarom?

Waarom was kolonel van Geelen in de stad, komt de dominee wel ooit in de kerk? Onbeantwoorde vragen, die wachten dat het ware verhaal wordt ontrafeld. Dus activiteiten Uden? Kies deze citygame!

Uitjes Uden

De Spelshow Puur Toeval! Boek de knotsgekke spelshow, maffe rondes, leuke spellen en positief gestoorde presentator. Lachen is niet verplicht uiteraard, maar wel gegarandeerd. De entertainment show van dit moment!


Uitjes Uden

Wij horen u denken, wat is het nu precies? Over de specifieke invulling kunnen wij moeilijk veel prijsgeven, want het is met niet te vergelijken. Misschien is meemaken wel het belangrijkste om het exact te weten.

In deze spelshow gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Verwacht geen overdosis kennisvragen, nee denk meer aan een georganiseerde chaos van leuke spellen. Van een muziek ronde tot ballonnen opblaas ronde, Of van tegeltjes wijsheden tot mee dansen met de Macarena.

Ofwel een show om nooit meer te vergeten. Plezier voor jong en oud met de uitjes Uden! Dus wat te doen in Uden? De leukste, mafste en uniekste spelshow van het land: Puur Toeval!

Activiteiten Uden, Ja graag!

Wij komen graag naar Uden, onze trots in Brabant. Beginnen we bij Cafe de Kerk, de Markant, Take ten of op een andere locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Wat andere van ons vinden

"Professioneel opgezet spel"
"Het spel gespeeld op 19 februari. Een zeer mooi, goed georganiseerd en professioneel opgezet spel. Een leuke, aardige en vriendelijke presentator. Een zeer vermakelijke en gezellige middag gehad. Een echte aanrader, jammer dat ik niet de mol mocht zijn"
Review-Leef-7.
Annelies Schothorst
Familiedag Wie Molt Er
"Enthousiaste Uitleg"
"Onlangs het uitje "Wie Molt Er?" gespeeld bij Leef 7. Prettig ontvangst, enthousiaste uitleg en begeleiding en hele diverse, leuke opdrachten. Een echte 'Wie is de Mol' ervaring met professionele materialen inclusief het welbekende mollenboekje, gebruik van walkie talkies, het inzetten van jokers en de enige echte test en executie. Hartelijk dank voor de geslaagde dag!"
Review-Wie-Molt-Er-Leef-7-door-Marian-Nieuwenhuizen.jpg
Marian Nieuwenhuizen
Activiteit Wie Molt Er

“De groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”