Activiteiten

Op locatie

Activiteiten Uden

Groepsuitjes Uden.
Uitjes in Uden? Teambuilding in Uden? Familiedag in Uden?
Wie neem jij mee?

 

 

Home » Activiteiten Uden

  • 5 uit 5 Sterren op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Activiteiten

Wat te doen in Uden?

Activiteiten Uden, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje in Uden (op een locatie naar keuze).

Leef 7 is natuurlijk niet voor niets gevestigd in dit prachtige Brabantse Dorp, want hier wonen toch de leuke inwoners? Een mooie plaats, leuke mensen een groepsactiviteit van Leef 7 zou het plaatje afmaken en de cirkel rond maken.

Wordt het Cafe de Kerk, de Markant, Take ten of voor ieder ander gebouw de start van jullie beleving? Activiteiten als Wie is de Mol of een verrassende Cluedo Moord? De keus is aan jullie!

“Leef 7 is in Uden de kers op de taart!”

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf in Brabant voor uitjes en events.  kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees door en bekijk de activiteiten Uden!

Uitjes al vanaf €20,50!!
  • Geweldige beleving
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eigen locatie keuze
Informatie aanvragen bij Leef 7

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Activiteiten in Uden

WIE MOLT ER

Bekijk WIDM

Activiteiten Uden?


Speel het spel nu zelf!

Wie is de Rat van Uden? Welk persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Wie heeft dat pokerface als weer iets mislukt. Kortom speel en beleef een echte WIDM-ervaring. Jokers, de test het komt allemaal voorbij! 


Activiteiten Uden!

Altijd al eens een spel willen spelen met verdenkingen, waar iedereen zich mysterieus gedraagt? Je eigen WIDM-ervaring, waarin spanning en sensatie overheerst en waarin één persoon een dubbele agenda heeft?

Haal het slechtste in de groep naar boven. Wie in jullie groep geniet het meest als weer een opdracht niets oplevert? Wie in jullie groep doet zijn best, ondanks dat er niets lukt? Kortom Wie Molt Er bij jullie, de aanwezige buurman, de sexy secretaresse of gewoon je eigen partner, wie zal het zeggen?

Een heuse Wie is De Mol ervaring is natuurlijk niet compleet zonder een portofoon opdracht. Wat op tv zo makkelijk lijkt, maar in het echt… In dit spel komt alles voorbij; jokers, vage opdrachten en de test. Dus wat te doen in Uden, Wie Molt er?!

CLUEDO MOORD

Bekijk Cluedo

Wat te doen in Uden?


Ontdek het ware verhaal!

Terwijl de rest voor de tv zit zou jij het liefst een gezellig bord spel spelen of nog beter je zou een bordspel in het echt willen spelen? Leef 7 heeft de mysterieuze Cluedo. Weten jullie het bekendste bordspel moord in Uden op te lossen?


Wat te doen in Uden?

Welk team zou zich zo in kunnen schrijven voor een kampioenschap Cluedo en welke team weet na drie uur nog steeds niet wie de dader is. Kortom wie worden de helden van het rechercheteam. Alles draait om die ene moord, die ene moord op Rodius Zwart!

Is het Blauw van Dreat in het Bevrijdingspark met een Engelse Sleutel of toch Rosa Roodhart met de kandelaar bij de Sint Petrus kerk? Met boven de twee honderd mogelijke scenario’s lijkt er geen beginnen aan, maar door een goede teambuilding wordt er steeds meer duidelijk over deze gruwelmoord. Wie was waar wanneer en waarom?

Waarom was kolonel van Geelen in de stad, komt de dominee wel ooit in de kerk? Onbeantwoorde vragen, die wachten dat het ware verhaal wordt ontrafeld. Dus activiteiten Uden? Kies deze citygame!

Uitjes Uden


Show voor jong en oud!

De Spelshow Puur Toeval! Boek de knotsgekke spelshow, maffe rondes, leuke spellen en positief gestoorde presentator. Lachen is niet verplicht uiteraard, maar wel gegarandeerd. De entertainment show van dit moment!


Uitjes Uden

Wij horen u denken, wat is het nu precies? Over de specifieke invulling kunnen wij moeilijk veel prijsgeven, want het is met niet te vergelijken. Misschien is meemaken wel het belangrijkste om het exact te weten.

In deze spelshow gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Verwacht geen overdosis kennisvragen, nee denk meer aan een georganiseerde chaos van leuke spellen. Van een muziek ronde tot ballonnen opblaas ronde, Of van tegeltjes wijsheden tot mee dansen met de Macarena.

Ofwel een show om nooit meer te vergeten. Plezier voor jong en oud met de uitjes Uden! Dus wat te doen in Uden? De leukste, mafste en uniekste spelshow van het land: Puur Toeval!

Enkele reacties van personen die je voor gingen

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

De escape room voor thuis!

Uden

Wij komen graag naar Uden, onze trots in Brabant. Beginnen we bij Cafe de Kerk, de Markant, Take ten of op een andere locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal.

Op je favoriete locatie

Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Raak geïnspireerd

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen! Dus check de Activiteiten Uden!

Vragen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Activiteiten Uden?

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Ontzettend Leuk"
"Super leuk spel,Top"
"Echt lachen!"
"Echt Top"

Reviews

"Aanrader voor andere vriendengroepen"
"Kortom een mooi spel"
"Erg goed in elkaar!"
"Erg leuk!"

“Leef 7 is in Uden de kers op de taart!”