Home » Activiteiten » De Toerist

De Toerist

Bedrijfsuitje De Toerist

Het personeelsuitje de Toerist

Willen jullie een bedrijfsuitje die voor iedereen geschikt is? Een uitje waar plezier de boventoon voert, maar waar er ondertussen een flinke strijd aan de gang is. Wil jij de ‘saaie of normale’ collega`s dingen zien doen als nooit tevoren? Dan is het bedrijfsuitje de toerist helemaal geschikt!

Het bedrijfsuitje de toerist, een overdosis plezier

De toerist is een spel waarin je foto`s en filmpjes moet maken om zo op een leuke manier de cultuur van landen eigen te maken. Ieder land heeft vier opdrachten en je kan zelf kiezen welke opdrachten je uitvoert. Ga bijv. opzoek naar een oranje shirt bij Nederland of vind een rood gebouw bij Rusland.

Van een woordzoeker maken tot zingen in het bos, van foto`s maken met een wildvreemde tot opzoek naar pul of kroon. In dit uitje worden jullie ingedeeld in groepen en moet je als groep proberen zoveel als mogelijk gekke, normale of aparte opdrachten te voltooien.

“Lachen gieren of brullen als toerist in eigen land!”

Een personeelsuitje om niet te vergeten

Welke collega is toch veel minder verlegen als je in werkelijkheid dacht?  Het mooie is jullie kiezen zelf de opdrachten die jullie willen halen.

Welk team, welke afdeling weet in 2,5 uur de meeste opdrachten van de landen te halen? Kortom wie gaat deze strijd winnen? Meemaken is een geweldige beleving, de filmpjes terug zien is eveneens fantastisch!

Al vanaf

Excl. reiskosten | Incl. BTW

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Het Meest Onvergetelijke Bedrijfsuitje!

“In welke landen behaal jij de punten?”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Citygame de Toerist

“Een grappige, unieke, sportieve strijd, Welk team wint?”

Vraag een vrijblijvende offerte aan - Leef 7 Uitjes en events

Beleef het uitje nu!

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?