Home » Activiteiten » Wie Molt Er

Wie Molt Er

Wie Is De Mol

Wie Molt Er

PR - Uitje met de vereniging

Al eens gedacht aan een bijzondere activiteit, een activiteit waar vertrouwen, wantrouwen en sensatie voorop staat? Denk dan eens aan Wie Molt Er, de sensationele activiteit, bekend van het AVRO programma wie is de mol. Een spel met verschillende opdrachten, waar één iemand de boel loopt te saboteren. Hij of zij probeert iedere opdracht te laten mislukken. Kan je de verrader ontmaskeren of heb jezelf dit pokerface?

Wie Is De Mol

Een succesformule? Jazeker, een echt mol uitje is natuurlijk niet compleet zonder jokers, de test of een mollenboekje. Kunnen jullie overweg met de portofoon of weet de mol telkens de communicatie te verpesten? 

Weten jullie veel molgeld binnen te halen of gaat de groep gebukt onder de klasse van de ene verrader. Worden de straten en pleinen van jou plek naar keuze het decor van dit drie uur durende uitje?

Jokers Wie molt Er

Open de Mollenjacht nu zelf!

Groepsactiviteiten in Brabant

Wie weet telkens de opdrachten te verpesten en verraad de groep? Wie wordt de MOL in jullie groep? De mysterieuze collega, de enthousiaste oom of die verlegen vriendin, niets is wat het lijkt… Kortom een bijzonder dagje uit! Dus openen jullie de mollenjacht?

“Niets is wat het lijkt!”

Groepsactiviteit

Wie Molt Er

Al vanaf

Incl BTW / Excl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Asten

Gemeente Asten ligt aan de rand van natuurgebied de Peel en er wonen in totaal bijna 17 duizend inwoners.

Van een iconische kerk tot een klok en peel museum. Of van een historisch kasteel tot een befaamde klokgieterij. Kortom een plek met veel cultuur en historie, een ideale plek voor de leukste groepsactiviteiten van Leef 7!

De citygame die je niet wil missen!

“Niets is wat het lijkt, ervaar de spanning nu zelf!”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Vraag De Informatie Aan

Wie Molt Er

“Ervaar de spanning en sensatie nu zelf”

 

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?