Bezienswaardigheden
in Geldrop

Ben je opzoek naar wat je kan doen in Geldrop. Dan laten we je graag de uitjes en activiteiten zien!

Home » Vrijetijd in Geldrop » Bezienswaardigheden in Geldrop

Leef 7 Uitjes en Evenementen Merk Logo

Bezienswaardigheden in Geldrop

Of zoek je:

Bezienswaardigheden in Geldrop

In dit stuk zullen zal ik dieper ingaan op de bezienswaardigheden in Geldrop. Geldrop is mooier dan je denkt en je kan meer bezoeken dan je misschien van tevoren dacht. Leef 7 zocht het voor je uit. Ben je meer opzoek naar de evenementen of activiteiten in Geldrop, ga dan direct naar de juiste pagina

De bezienswaardigheden van Geldrop (zoals al gezegd), er is misschien meer te zien dan je verwacht. Wat denk je bijvoorbeeld van de Strabrechtse heide of het Weverij museum? In dit stuk wil ik enkel kijken naar Geldrop en Mierlo. De bezienswaardigheden in Eindhoven laten we nog even voor wat het is, dan zal in een ander artikel worden getoond.  Laten we maar eens direct gaan kijken wat er zoal te bezichtigen valt in Geldrop.

Wat staat er in dit artikel centraal?
In dit artikel o.a.:

Van Gogh streken

Fietsroute | Natuur

Waar haalden van Gogh toch al zijn inspiratie vandaan, voor al zijn meesterwerken? De natuur natuurlijk, ontdek ook die mooie plekjes en trek er op uit. Wandel jij het rondje geldrop/mierlo of zit je op de  fiets voor het mysterie van de venus van Mierlo. Ontdek, ontspan en geniet. Welke route staat er op jullie lijstje?

Van Gogh streken

Fietsroute | Natuur
Bekijk de Van Gogh streek

De Toerist

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag
Bekijk de Toerist

De Toerist

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag

Ken je Geldrop nog niet dan is de activiteit de toerist zeker een aanrader. Met deze activiteit beweeg je je door stad met allerlei leuke opdrachten. Zo heb je een geweldige tijd met het spel en ontdek je Geldrop op een unieke manier. Sta je dadelijk bij Sint-Brigidakerk een opdracht uit te voeren of toch bij de Molen `t Nupke. Welk team weet de meeste punten te pakken en wordt de Toerist in Geldrop? Meemaken is beleven!

Weverij Museum Geldrop

Musea | Gezinsactiviteit | Locatie

Het weverijmuseum, een oude ambacht dat nog altijd echt wordt uitgevoerd. De nadruk van dit museum ligt natuurlijk bij weven. Altijd al willen weten hoe het weven werkt? Dit is je kans. Bezoek dit museum en zie het voor je ogen gebeuren. Zie hoe weefgetouwen geproduceerd worden en nog veel meer! Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de website en plan je bezoek!

Weverij Museum Geldrop

Musea | Gezinsactiviteit | Locatie
Bekijk de Weverij

Kasteel Geldrop

Musea | Gezinsactiviteit | Locatie
Bekijk het kasteel

Kasteel Geldrop

Musea | Gezinsactiviteit | Locatie

Ook een bezichtiging waard is het kasteel van Geldrop. Het gerenoveerde kasteel zet graag de deur voor jou open. Bezoek de oudheidskamer met allerlei waardevolle dingen van Geldrop of maak een tocht door het landgoed om het kasteel. Rondleiding, exposities en meer! Ook het kasteel eens bezoeken?

Natuurgebied
Strabrechtse Heide

Natuurgebied Heeze/ Geldrop/ Someren

De Strabrechtse Heide het natuurgebied voor rust en ontspanning. Ieder natuurliefhebber zou dit graag in zijn/haar omgeving hebben. Bezoek je Geldrop, proef dan ook zeker de natuur van de Strabrechtse heide. Fiets je door het mooie vennenlandschap of wandel je door deze prachtige heide? Het staatsbosbeheer zal zorgen dat er super voor je uit ziet!

Natuurgebied
Strabrechtse Heide

Natuurgebied Heeze/Geldrop/Someren
Bekijk het kasteel

Daf Museum

Museum in Geldrop
Bekijk museum

Daf Museum

Museum in Geldrop | Vrachtauto`s

Zijn vrachtwagens en techniek echt jou ding, dan mag een bezoek aan het Daf Museum zeker niet ontbreken. In dit museum vindt je alles over Daf, van oude vrachtwagens tot hedendaagse moderne technieken. De wereldberoemde vrachtwagenfabrikant opent graag voor jullie gezelschap de deuren. Een leerzame activiteit aan de rand van Geldrop. Met welk vervoersmiddel komen jullie naar dit museum toe?

Dierenrijk

Dierentuin nabij Mierlo | Families

Het ligt aan de rand van Mierlo (officieel in Neunen) maar Dierenrijk is zeker een aanrader. Ijsberen, leeuwen en olifanten je vindt ze hier allemaal. Een dierentuin dat laatste jaren groeit en bloeit. Deze bezienswaardigheid is uiteraard geschikt voor heel de familie, dus waar wacht je op, maak een bezoek aan deze dierentuin!

Dierenrijk

Dierentuin nabij Mierlo | Families
Bekijk dierentuin

Levend Cluedo

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag
Bekijk Cluedo!

Geldrop op een aparte
manier verkennen

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag

Op een aparte manier Geldrop verkennen? Dat kan met bijvoorbeeld Cluedo. Ontdek wie de dader is op de gruwelmoord. Is het Groenewoud bij de Sint-Brigidakerk of Toch Roodhart met een dolk bij het pannenkoekenhuis Hans en Grietje? Ontdek het ware verhaal, ontdek Geldrop en strijd in teams voor de winst!

Nog meer dingen te in Geldrop

Groepsactiviteiten

Zojuist zijn er al wat bezienswaardigheden in Geldrop voorbij gekomen. Op zoek naar uitjes en activiteiten die je kan doen in Geldrop? Kijk dan eens in het aanbod van de uitjes op deze site!

Meer uitjes in Geldrop

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag
Bekijk meer Uitjes

Tot Slot, Bezoek Geldrop!

Zo nu weet jij wat je kan bezichtigen als je in Geldrop bent! Wat nou Eindhoven de grote broer, er is genoeg mooie dingen te zien en te beleven in Geldrop! Ik hoop je hiermee op weg te helpen om iets leuks uit te kiezen. Zodat jij een leuke dag tegemoet gaat!

Mis je nog een bezienswaardigheid, laat het me weten en wie weet staat het binnenkort erbij! Heb je nog eigen ervaringen, vragen of gewoon zin om te reageren, schroom niet en laat je stem horen in een reactie! Wat moeten mensen in Geldrop zeker niet over slaan?

Beoordeling

Op google beoordeeld met een:

Beoordeeld met

Onze Laatste blog`s

Regel het uitje van je dromen

De escape room voor thuis!

Voor €17,50!

Plaats een reactie

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?