Evenementen in Geldrop

Zoek je geen publiekelijke evenementen, maar een zakelijk uitje of ander uitje?

Evenementen in Geldrop

Of zoek je:

Evenementen in Geldrop

In dit artikel presenteer ik je graag de belangrijkste evenementen in Geldrop en Mierlo. Gewoon overzichtelijk op één pagina, dat scheelt weer zoeken, toch? Hier staan voornamelijk publiekelijke evenementen, grote commerciële festivals of besloten bedrijfsuitjes. Niet alleen evenementen voor jeugd, maar juist ook evenementen voor families en kinderen. Vermaak voor iedereen. En nee ik beheer of organiseer de (meeste) evenementen niet, ik geef je gewoon graag informatie.

Met dit artikel hoop ik je met een verfrissende blik je leuke evenementen te tonen zodat jij weet welke evenement je gaat bezoeken. Ik wil ervoor zorgen dat jij een leuke dag gaat beleven. Vast zitten er evenementen bij die je misschien nog niet wist, waar je niet dacht of die je leuk lijkt om te bezoeken. Dit overzicht is natuurlijk helemaal handig als je toevallig in de buurt of van plan bent om Geldrop te bezoeken.

Ben je op zoek naar activiteiten in Geldrop of heb je meer interesse in bezienswaardigheden in Geldrop, ga dan direct naar desbetreffende pagina.

Wat staat er in dit artikel centraal?
In dit artikel o.a.:

Toerist in Geldrop

Besloten evenement | Groepsactiviteit

Ken je Geldrop nog niet of denk je het juist goed te kennen? Heb je de evenementen al vaker bezocht en ben je opzoek naar iets nieuws. Denk dan eens aan en de Toerist voor je eigen groep. De toerist is een stadsspel met allerlei leuke en vreemde opdrachten. Welk team weet de meeste opdrachten te voltooien en mag zich de wereldreiziger van Geldrop noemen? Op een datum naar keuze!

Toerist in Geldrop

Besloten evenement | Groepsactiviteit
Bekijk dit evenement

Dag van het kasteel

De activiteit voor families in mei
Bekijk evenement

Kastelen dag

Kinderevenement | Mei

Op tweede pinksterdag is het weer de dag van het Kasteel en dan kan Geldrop natuurlijk niet achter blijven. Buiten dat je gratis het kasteel kan bezoeken zijn er ook acts (zoals meeleeftheater) voor de kinderen. Lachen voor de kids, wie gunt ze dat niet? Is jullie familie er komend jaar bij?

Bierfestival Kasteel Geldrop

Eens in de twee jaar in juni

Om de twee jaar wordt het bierfestival van Geldrop georganiseerd. Een paar honderd man komen op vaderdag hier voor vertier.  Loopt bij jou ook al water in de mond, bij het horen van bier? Met verschillende speciaalbierproeverijen en gezelligheid staat deze dag garant voor een geslaagde vaderdag. Ben jij erbij?

Samenloop voor hoop

Midden juni de loop voor het goede doel
Bekijk Kwf Samenloop

Samenloop voor hoop

Midden juni | Lopen | Goed doel

Graag maken wij ruimte voor dit evenement van het KWF. Samenloop voor hoop, een actie voor het goede doel dat je niet mag missen. Iedereen heeft wel iemand die hij of zij heeft verloren door kanker. Loop nu samen 24 uur en haal geld op voor dit fonds. Zo kunnen we hopelijk ooit deze vreselijk ziekte stoppen. Maak jullie in juni tijd? Loop samen.

Kasteelfestival KommuS

Muziekevenement | Festival | Juli

Muziekliefhebbers en festivalgangers opgelet, want het kasteelfestival is daar! Met twee podia zit er waarschijnlijk wel een muziekje bij wat jou aandacht kan trekken. Van verschillende coverbands tot bekendere artiesten zoals Rowwen Heze. Jaarlijks begin juli zal het plaatsvinden. Dus KommuS?!

Kasteelfestival KommuS

Muziekevenement | Festival
Bekijk de kasteelfestival

Sterrenslag

6 kamp | actief | september
Bekijk deze sportdag

Sterrenslag

6 kamp | actief | september

In het derde weekend van September is het weer zo ver, Sterrenslag! In dit weekend strijden vele teams voor die felbegeerde plek om de sterrenslag. Zowel voor jong als oud zijn er categoriën. Welk team weet de stormbanen te trotseren en wie weet s`avonds de show te stelen. welk team weet deze 6-kamp te winnen? Meedoen of toch kijken? Ga direct naar de site voor meer info

De Andere Mert Regenboogfestival

Braderie in september

De Andere Mert Regenboogfestival in gemeente Geldrop/Mierlo haakt jaarlijks in op duurzame samenleving. Hoe kan je duurzamer leven op gebieden als: voeding, energie, verkeer en recycling. Samen maken we de wereld beter en toegankelijker. Wordt jij geïnspireerd en wil je weten hoe jezelf kunt bijdragen aan een duurzame samenleving? Kom dan naar het evenement in september!

De Andere Mert Regenboogfestival

Braderie in september
Bekijk regenboogfestival

De Gelderopse Dorpsquiz

Quiz | Eind oktober
Bekijk evenement

De Gelderopse Dorpsquiz

Quiz | Eind oktober

Waar is een dorpsquiz inmiddels niet populair? Ook Geldrop kan natuurlijk niet achterblijven in deze populaire quiz. Eind oktober zullen er vele deelnemers weer samen komen om lekker te gaan quizzen. Wie weet alle feitjes van het dorp? Ga jij en een team de strijd om Geldrop aan?

Horrornacht Mierlo

Eind oktober

Ben jij een durfal, boven de 12 jaar en niet bang in het donker, dan wordt je uitgedaagd om de horrornacht in Mierlo mee te lopen. Circa 500 mensen trotseren jaarlijks deze spannende Halloween tocht, 4,5 km aan spannende dingen. Natuurlijk gehouden eind oktober. Durf jij? Ga jij ook mee griezelen?

Horrornacht Mierlo

De spooktocht rond Halloween!
Bekijk spooktocht

Meer uitjes in Geldrop

Groepsactiviteit | Bedrijfsuitje | Familiedag
Bekijk meer Uitjes

Besloten evenement

Groepsactiviteiten

Ben je niet opzoek naar publieke evenementen in Geldrop, maar juist naar besloten evenement voor een bedrijfsuitje, familiedag, buurtfeest etc. Dan ben je hier aan het juiste adres. Leef 7 heeft een tal van leuke activiteiten die je niet wilt missen. Dus waar wacht je op, check de besloten evenementen!

Tot Slot, Bezoek Geldrop!

Ik hoop dat ik je op weg heb kunnen helpen met het vinden van de juiste activiteit, want dan ga je zeker een mooie dag tegemoet! Dus heb jij besloten welke evenementen je zeker niet mag missen in Geldrop en Mierlo?

Mis je nog een jaarlijks terugkerend evenement in Geldrop of Mierlo dat hier zeker in thuis hoort, laat het me weten en wie weet staat het binnenkort erbij! Heb je nog eigen ervaringen, vragen of gewoon zin om te reageren, schroom niet en laat je stem horen in een reactie! Wat moeten mensen in Geldrop zeker niet overslaan?

Beoordeling

Op google beoordeeld met een:

Beoordeeld met

Onze Laatste blog`s

Regel het uitje van je dromen

De escape room voor thuis!

Voor €17,50!

Plaats een reactie

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?