Evenementen in Heeze

Zoek je geen publiekelijke evenementen, maar een zakelijk uitje of ander uitje?

Evenementen in Heeze

Of zoek je:

Evenementen in Heeze

In dit stuk zal ik een aantal belangrijke evenementen van Heeze/Leende benoemen. Dit is niet commercieel bedoeld maar juist om je op weg te helpen met het vinden van leuke evenementen zodat jij een leuke dag tegemoet gaat. Alles om jou een bijzondere dag te bezorgen en je verblijf in gemeente Heeze/Leende nog aangenamer maken! Heeze heeft namelijk een paar mooie parels van evenementen die je niet wil missen. Ben je op zoek naar activiteiten in Heeze of heb je meer interesse in evenementen in Heeze, ga dan direct naar desbetreffende pagina.

Wat staat er in dit artikel centraal?
In dit artikel o.a.:

De Brabantse Dag

Evenement in Heeze: Eind Augustus
Bekijk de Brabantse dag

De Brabantse Dag

Evenement in Heeze: Eind Augustus

Allereerst het bekendste evenementen dat al jaren succesvol is; De Brabantse Dag. Jaarlijks eind augustus is het weer zover de Brabantse dag! Een cultuurexplosie die je niet mag en wil missen. Groot parade, muzikale optredens, internationale shows, geschiedenis proeven en meer culturele activiteiten maken deze dag bijzonder voor Heeze. Niet alleen Heeze, dit evenement trekt bezoekers van heel het land. Dus bezoek jij het ook?

Heeze Luidt de Lente in

Evenement in Heeze: midden maart

De lente een heerlijk moment in het jaar toch? Dat zal de organisatie van dit evenement ook vast hebben gedacht. In het voorjaar zo halverwege Maart zal het evenement wederom plaatsvinden. Heeze Luidt de Lente in is een braderie, daarnaast is er een rommelmarkt en een kindermarkt, dit geheel verzorgd met muziek om het een leuke en gezellige sfeer te geven. Kan de markt op jullie komst rekenen?

Heeze Luidt de Lente in

Evenement in Heeze: midden maart
Bekijk de activiteiten

Lindmert

Evenement in Leende: eind maart

De halfvastenmarkt, wederom een markt en braderie in dit rijtje. Heeft Heeze het evenement ‘Heeze Luidt de Lente in’ is het de beurt aan de Lindmert in Leende. Een ontmoetingsplek voor jong en oud. Waar tradioneel de anijskoek wordt gegeten.Gelukkig zijn er ook warme en koude drankje om je inwendig te voorzien. Ga jij ook smullen tijdens dit evenement? Wat eind maart zal plaatsvinden? Wij zeggen ja doen!

De lammetjesdagen

Evenement rond Pasen

Rond pasen lijkt net als met kerst mens en dier weer dichterbij elkaar te staan. Met de lammetjesdagen.  De lammetjes staan met kerst nog in de stal op de achtergrond van Jezus e.a., maar met de lammetjes dagen staan de lammetjes volledig in het middelpunt van de belangstelling. Rond pasen worden er vaak vele nieuwe lammetjes in deze wereld verwelkomt. Dit wil jij toch ook niet missen? Meer weten hierover?

De lammetjesdagen

Evenement rond Pasen
Bekijk de lammetjesdagen

JP Balki Event

Evenement midden april

Voor dit evenement maken wij graag even ruimte, een evenement met een doel. JP Balki Event is een hardloopwedstrijd dat zich inzet voor de Hartstichting en de AMC foundation (Academisch Medisch Centrum foundation). Dit ter nagedachte van Jean-Paul Balkestein die een onverwachte hartstilstand kreeg enkele jaren geleden. Met afstanden van 3km tot 14,3 km is er vast een afstand die jij weet te overbruggen. Dus loop mee en steun het fonds.

Concours Hippique Leende & Parelrally

Evenement in Heeze & leende rond juni

Wie van de paardensport houdt kan zijn neus ophalen met deze twee evenementen. De parelrally in Heeze  en concours Hippique Leende (beide rond juni). De parelrally is een tocht met trek paarden die door Heeze komt. Veelal met twee paarden aan een wagen gespannen. Het concours heeft meerdere onderdelen. Kortom voor de paardenliefhebber is er genoeg te beleven in juni in Heeze Leende

Concours Hippique Leende & Parelrally

Evenement in Heeze & leende rond juni
Bekijk de activiteiten

Classic Rally Heeze

Evenement midden juni
Bekijk de classic rally

Classic Rally Heeze

Evenement midden juni

We blijven even in de pk`s, al gaat dit niet om de paardenkracht zoals het evenement ervoor. Dit gaat om de classic rally in Heeze dat midden juni zal plaatsvinden. De oldtimers en andere klassieke wagens worden uit de kast getrokken en dan hoeft er nog maar één ding te gebeuren voor een knallend festijn.. Racen! Kortom ga jij deze rally bewonderen?

Beachvolleybal Heeze

Evenement eind juni

Eind juni is het weer zover het beachvolleybal festijn in Heeze. 40 teams zullen strijden om die felbegeerde titel tot beste beach volleyballers. Het kampioenschap is op recreatief niveau, dus ook jij kan gewoon meedoen! Mannen,vrouwen, kortom iedereen is welkom. Sportiviteit ontmoet gezelligheid, zo omschrijven ze het zelf op de site.  Ook geintresseerd, neem dan een kijkje op de site om je in te schrijven etc.

Beachvolleybal Heeze

Evenement eind juni
Bekijk beachvolleybal

Heezer Fietsweekend

Evenement begin augustus
Bekijk Heezer fietsweekend

Heezer Fietsweekend

Evenement begin augustus

We zijn aan beland bij begin augustus als het Heezer fietsweekend weer voor de deur staat. Een fietstocht met drie afstanden te weten 30, 45 en 60 km, welke afstand is voor jou een uitdaging? Heeze wordt niet voor niets de parel van Brabant genoemd, dus deze tocht is een pareltje. Mooi natuur, vernieuwende routes bezorgen fietsers van heel de omgeving voor een mooi weekend!

Kermis Heeze & Kermis Leende

Evenementen in augustus

Zoals in vele plaatsen kent ook zowel Heeze als Leende een eigen kermis. Allebei strijken ze in augustus neer met de leuke attracties voor jong en oud. Ik denk dat een kermis verder geen uitleg nodig heeft. Grijp je kans bij de gokautomaten of laat je adrenaline los in één van de attracties. De keus is yours!

Kermis Heeze & Kermis Leende

Evenementen in augustus
Bekijk de activiteiten

KunstSmullen

Evenementen in Oktober
Bekijk KunstSmullen

KunstSmullen

Evenementen in Oktober

Volgens mij hadden we al wel aan gegeven dat Heeze-Leende houdt van cultuur en geschiedenis en daar hoort natuurlijk ook de kunst bij. Het oktoberfeest van deze plek. Eindhoven heeft met glow de lichtjes route, Heeze heeft met het KunstSmullen de kunstwandelroute op Landgoed Kapellerput. Eten, wandelen en kunst is hier de combinatie. Kortom wordt dit smullen voor jou en ga jij de kunst bewonderen?

Santarun Heeze

Evenementen in december

Heel Holland loopt voor het goede doel! Natuurlijk wordt de santarun gehouden tussen sinterklaas en kerst. In koude december, waar je samen de warmte uitstraalt. De insteek is makkelijk doe een kerstkostuum aan en loop voor het goede doel.  Samen met familie, vrienden of wie dan ook loop je voor het goede doel. Samen als een kern. De opbrengst gaat naar lokale goede doelen. Dus waar wacht je op, regel een kerstoutfit en loop!

Santarun Heeze

Evenementen in december
Bekijk SantaRun

Besloten evenementen

Evenement wanneer jij wil
Bekijk de besloten evenementen

Besloten evenementen

Evenement wanneer jij wil

Al de bovenstaande evenementen zijn publieke evenementen waar je vaak gratis binnenkomt. Wil jij een besloten evenement voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een uitje met de vereniging of andere groep. Bekijk dan eens het aanbod van aan uitjes van Leef 7. Van Wie is de Mol tot De Toerist of van Puur Toeval tot Cluedo. Allen zeer bijzondere, leuke en verrassende uitjes die je niet wil missen. Kortom ga direct naar de uitjes en reserveer jou beleving!

Tot Slot, Bezoek Heeze!

Ik hoop dat je hiermee weet welk evenement jij zeker niet wilt missen in gemeente Heeze/Leende. Bekijk ook de plaatsen in de buurt zoals Someren, Geldrop, Valkensward of Cranendonck voor nog meer evenementen die je niet wilt missen!

Mis je nog een evenement, laat het me weten! Heb je nog eigen ervaringen, vragen of gewoon zin om te reageren, schroom niet en laat je stem horen in een reactie! Wat moeten mensen in Heeze zeker niet over slaan?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beoordeling

Op google beoordeeld met een:

Beoordeeld met

Beoordeling

Op google beoordeeld met een:

Beoordeeld met

Onze Laatste blog`s

De escape room voor thuis!

Voor €17,50!

Plaats een reactie

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?