Home » Missie & Visie

Missie & Visie

Wie zijn wij?

Even voorstellen...

Leef 7 is een uitjes en activiteiten bedrijf voor al jou groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen. Uitjes, spelshows of een spellen voor thuis. Wij verzorgen de uitjes graag op een locatie naar keuze! 

Van wie is de mol tot een puur toeval spelshow of van Cluedo tot een Het Escape Spel. Wordt dit het begin van een unieke dag? Bekijk direct het aanbod?

Leef 7 staat natuurlijk voor ons motto, leef je leven en doe dat zeven dagen in de week!

Waarom Leef 7

"Leef je leven en doe dat elke dag!"
Rowin Holtslag eigenaar Leef 7 2019

Rowin Holtslag

Eigenaar Leef 7

“Leef je leven en geniet iedere dag!”

Rowin, de geboren entertainer, met een overdosis enthousiasme en creativiteit. Deze creatieve duizendpoot weet vaak op een ludieke en creatieve manier nieuwe dingen te bedenken, zodat de uitjes nog unieker worden. Hij weet door zijn opleidingen HBO vrijetijdsmanagement en door MBO recreatie zowel de achtergrond als voorgrond tot in de puntjes uit te voeren. In zijn vrije tijd kan hij worden omschreven als backpacker en fanatiek bucketlist afvinker.

Missie & Visie Leef 7

Persoonlijke uitjes met sociale prikkels en  een hoop plezier maken we jullie leven unieker. Professionele uitjes, een enthousiaste begeleider en dosis creativiteit vormen de drijfveer om jullie te vermaken.

Infographic kernwaarden Leef 7

Het hart van de organisatie

 • Plezier
 • Sociaal
 • Uniciteit
 • Ontsnapping van de werkelijkheid
 • Jezelf prikkelen tot creativiteit

‘’De bezoekers samen meenemen in nieuwe belevingen in een uniek verhaal, zodat ze een unieker, socialer en gelukkiger leven gaan leiden.’’

Leef 7 het bedrijf voor uitjes en activiteiten

Waarom de naam Leef 7?

Waar staat de naam Leef 7 eigenlijk voor?

Leef 7 is niet zomaar een verzonnen naam omdat Leef 6, Geluk 4 of weet ik wel niet wat al is ingenomen, nee Leef 7 en het daarbij horende logo is een bewuste keus. Een keuze die weinig beperkingen kent om er een sterk Nederlands merk van te maken.

Het gedeelte ‘Leef’ staat voor leef je leven, doe je ding en geniet. Leef een unieker leven, leef een gelukkiger leven en leef een socialer leven, kort gezegd Leef! Kernwaarden die bij dit bedrijf passen, ik wil een bijdrage leveren in een gelukkiger leven, socialer leven en unieker leven.

De zeven is onlosmakelijk verbonden met dit bedrijf. In het volgende stuk lees je waarom.

Het Magische Getal 7

Over Leef 7 uitjes en activiteiten

“Noem het voorbestemd, noem het magisch. De 7 is niet  alleen aan het bedrijf verbonden. Het verbind ons allemaal

Alles over het magische getal 7

 • Leef iedere dag, zeven dagen in de week.
 • Het bedrijf wil plezier en geluk bevorderen, het getal zeven is het geluksgetal.
 • De zeven staat vaak voor bijzondere dingen, de zeven schoonheden, de zeven wereldwonderen. Leef 7 wil ook graag iets bijzonders zijn.
 • Maar de zeven heeft meer betekenissen ook qua beleving en creativiteit. Is het je misschien ooit op gevallen dat sprookjes vaak zeven gebruiken en nooit zes of acht? Wat dacht je van de zeven dwergen, zevenmijlslaarzen of bijvoorbeeld de zeven geitjes. Het fantasie getal is zeven. Dus laten wij jullie nu graag willen verwonderen.
 • De 7 heeft ook sterke persoonlijke associaties. De eigenaar Rowin Holtslag is geboren op zeven juli, 7-7.

Oranje, Oranje!

Leef 7 het bedrijf voor uitjes en activiteiten

“Als Nederlander is oranje altijd speciaal,
het zit in ons bloed!

In dit stuk staan de kleuren van het bedrijf centraal. Met natuurlijk de belangrijkste kleur het mooie Oranje. De trots van het bedrijf, de trots van Nederlands. De oranje kleur staat voor creativiteit, de saamhorigheid, de passie en de sociale factoren. 

Wolter Kroes zong ooit “We zijn erbij en dat is prima, viva Hollandia” Met name het stukje we zijn erbij is belangrijk. Samen als land staan we achter elkaar en beleven we dezelfde emoties.  Een van de mooiste momenten wanneer het hele land juicht voor oranje (al gebeurt dit laatste tijd niet vaak). Iedereen is gelijk en iedereen hoort erbij, een gevoel om trots op te zijn.

Zo`n saamhorigheid willen met Leef 7 ook creëren. Wij zijn trots op wat we doen en we willen andere ook in deze euforische stemming brengen. Oranje zit in ons hart.

Waarom dit logo?

Logo achtergrond Over Leef 7

“Niet alleen het oranje, maar ook de andere kleuren en de vorm hebben een betekenis

Na het bovenstaande, kan het natuurlijk geen toeval zijn dat het logo ook een betekenis heeft. Laten we beginnen met de andere kleuren, om het vervolgens over de vorm te hebben. 

 • Het groene staat voor avontuurlijke en natuurlijke elementen, iets unieks beleven.
 • De zwarte tekst stimuleert de professionaliteit van deze organisatie.
 • Het ovaal staat voor een nieuw begin en oneindigheid. Tevens zorgt dit ervoor dat het logo altijd hetzelfde blijft.
 • De strepen staan voor een nieuwe weg, een pad naar het onbekende.

Kortom het merk Leef 7 is niet zomaar een verzinsel. Een sterk potentieel voor in de toekomst! Zo nu heb je de achtergrond en drijfveren van dit bedrijf te pakken. Onthoud de naam Leef 7, want hierover ga je zeker nog veel horen.

Rowin Holtslag
Eigenaar Leef 7

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?