Partners

 Leef 7 werkt graag samen. Samen staan we sterk. Ook partner worden?

Opzoek naar een leuke locatie?

Samen sta je sterk

Bij een leuke activiteit past toch ook een lekker drankje, een heerlijk diner of een fraaie zaal? Precies dat dachten wij ook! Ben je opzoek naar een locatie waar je de activiteit van Leef 7 kan ondernemen, maar ook heerlijk kunt eten, kunt overnachten of kunt feesten? Dan hebben we wat interessante partners die je niet mag missen. Natuurlijk komen wij ook graag naar een locatie van jullie keus, maar anders kunnen wij deze bedrijven ook zeker aanbevelen.

Best Western Nobis Asten

Eten | Drinken | Overnachten in Asten

Bekijk dit restaurant/hotel

Hotel & Restaurant Nobis

Iets aan het plannen in Asten en ben je naast de activiteit opzoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt eten? Dan is Nobis de plek die je zoekt! Zowel zakelijk als particulieren kunnen hier genieten van een overheerlijke maaltijd!

Golden Tulip Westende

Eten | Drinken | Overnachten in Helmond

Bekijk Westende Helmond

Hotel & Restaurant Helmond

Hou jij van luxe en stijl? Hou jij van goed eten? Ben je bezig met de organisatie voor het personeelsfeest of de familie dag in Helmond? Combineer dan een leuke activiteit van Leef 7 met de klasse van het Golden Tulip Hotel Westende in Helmond!

Nieuwe Partner

Nieuwe Partner?

Kom in contact

Nieuwe partner

Leef 7 werkt graag samen. Samen staan we sterk. Van restaurant tot café. Van hotel tot groepsaccommodatie. Van spelendistributeurs tot partyverhuur. Samen laten we andere genieten. Ook partner worden? Leef 7 komt graag in contact met je.

Café de Kerk Uden

Café | Zaal in Uden

Bekijk dit Café

Café & Zaal in Uden

Opzoek naar een zaal of locatie waar je de activiteit kan ondernemen, maar ook  kunt feesten, dan is Café de Kerk in Uden the place to be! Geschikt voor zowel vrijgezellenfeesten, familie dagen of bedrijfsuitjes. Geniet van de drank en de bitterballen!

Hotel Plein Vijf Deurne

Eten | Drinken | Overnachten in Deurne

Bekijk de Brasserie

Hotel & Brasserie in Deurne

Wil jij een locatie in het centrum van Deurne, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Hotel en brasserie Plein Vijf is de plek. Combineer Wie Molt Er met een lekker diner en laat je verrassen. Wil je in Deurne overnachten ook dat is hier mogelijk!

Tapgasten Asten

Café | Locatie in Asten

Bekijk dit café

Sportcafé Asten

Ben je opzoek naar een toffe locatie in Asten? Een locatie waar je heerlijk kan genieten van lekkere drankjes, denk dan eens aan tapgasten! Het sportcafé van Asten. Naast sport is dit ook een ideale locatie voor familiedagen of bedrijfsfeestjes!

Ook kun je ons vinden op o.a.

Partner gekozen?

Partner gekozen dan heb je misschien alleen nog een leuke activiteit nodig. Bekijk direct de leukste uitjes