Home » Partners

Samen maken we iets onvergetelijks

Opzoek naar een leuke locatie?

Samen sta je sterk

Bij een leuke activiteit past toch ook een lekker drankje, een heerlijk diner of een fraaie zaal? Precies dat dachten wij ook! Ben je opzoek naar een locatie waar je de activiteit van Leef 7 kan ondernemen, maar ook heerlijk kunt eten, kunt overnachten of kunt feesten? Dan hebben we wat interessante partners die je niet mag missen. Natuurlijk komen wij ook graag naar een locatie van jullie keus, maar anders kunnen wij deze bedrijven ook zeker aanbevelen.

Best Western Nobis Asten

Bekijk dit Restaurant

Iets aan het plannen in Asten en ben je naast de activiteit opzoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt eten? Dan is Nobis de plek die je zoekt! Zowel zakelijk als particulieren kunnen hier genieten van een overheerlijke maaltijd!

Ons Caffeej

Bekijk dit Café

Wil jij lekker genieten in het centrum van Uden? Dan moet je zeker bij Ons Caffeej zijn! Geniet op het terras of feest mee in de kroeg. Van jong tot oud, bij Ons Caffeej moet je zijn. Het is niet alleen ons cafe, maar ook jouw café!

Partner Worden?

Contact

Leef 7 werkt graag samen. Samen staan we sterk. Van restaurant tot café. Van hotel tot groepsaccommodatie. Van spelendistributeurs tot partyverhuur. Samen laten we andere genieten. Ook partner worden? Leef 7 komt graag in contact met je.

Golden Tulip Westende

Bekijk dit Restaurant

Hou jij van luxe en stijl? Hou jij van goed eten? Ben je bezig met de organisatie voor het personeelsfeest of de familie dag in Helmond? Combineer dan een leuke activiteit van Leef 7 met de klasse van het Golden Tulip Hotel Westende in Helmond!

Hotel Plein Vijf

Bekijk dit Restaurant

Wil jij een locatie in het centrum van Deurne, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Hotel en brasserie Plein Vijf is de plek. Combineer Wie Molt Er met een lekker diner en laat je verrassen. Wil je in Deurne overnachten ook dat is hier mogelijk!

Ben je opzoek naar een toffe locatie in Asten? Een locatie waar je heerlijk kan genieten van lekkere drankjes, denk dan eens aan tapgasten! Het sportcafé van Asten. Naast sport is dit ook een ideale locatie voor familiedagen of bedrijfsfeestjes!

Café De Kerk

Bekijk dit Café

Opzoek naar een zaal of locatie waar je de activiteit kan ondernemen, maar ook  kunt feesten, dan is Café de Kerk in Uden the place to be! Geschikt voor zowel vrijgezellenfeesten, familie dagen of bedrijfsuitjes. Geniet van de drank en de bitterballen!

Kadoshop 22

Bekijk de winkel

Ben jij opzoek naar een leuk cadeau, een hebben dingetje of iets anders leuks, dan moet je bij Kadoshop 22 zijn in Deurne! Moet leuke spullen word je kamer nog mooier of geef jij het fantastische cadeau. Dus waar wacht je op?

Partner Worden?

Contact

Leef 7 werkt graag samen. Samen staan we sterk. Van restaurant tot café. Van hotel tot groepsaccommodatie. Van spelendistributeurs tot partyverhuur. Samen laten we andere genieten. Ook partner worden? Leef 7 komt graag in contact met je.

Ook kun je ons vinden op o.a.

Partner gekozen?

Partner gekozen dan heb je misschien alleen nog een leuke activiteit nodig. Bekijk direct de leukste uitjes

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?