Activiteiten

Op locatie

Uitjes Veldhoven

Groepsuitjes Veldhoven
Niet in Eindhoven, maar iets beleven in Veldhoven? Dat kan met de groepsuitjes van Leef 7! Bekijk de uitjes Veldhoven.

 

 

Home » Uitjes Veldhoven

  • 5 uit 5 Sterren op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Uitjes

TIP: Wat te doen in Veldhoven

Moet jouw eureka moment nog komen, omdat je de leukste activiteit nog niet hebt gevonden? Dan hoef je niet meer weg te klikken, maar enkel nog aandachtig te kijken welke van de uitjes van Leef 7 het meest geschikt is. Beleef nu de unieke groepsuitjes van Leef 7.

Leef 7 is een jong, fris en uiterst plezierig uitjes bureau dat uitjes regelt op locatie. Uitjes Veldhoven, ja graag! In een paar uur wordt je meegenomen in een bijzondere beleving. Op een plek naar keuze, want wij komen graag naar jullie toe!

“Veldhoven laat metropool regio Eindhoven bruisen!”

Meemaken is beleven met de uitjes Veldhoven! Zo heeft Leef 7 een spannende Cluedo moord of een spelshow waar iedereen zal lachen als nooit tevoren. Kortom opzoek naar uitjes Veldhoven, Leef 7 helpt je graag!

Uitjes al vanaf €20,50!!
  • Geweldige beleving
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eigen locatie keuze
Informatie aanvragen bij Leef 7

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Activiteiten in Veldhoven

Wat te doen in Veldhoven?


De Citygame voor iedereen!

Speel nu het verrassende spel de Toerist! In dit spel gaan jullie op pad met leuke opdrachten om foto`s en filmpjes te maken voor punten. Welke team weet de meeste punten te pakken en wint deze cultuur strijd?


Uitjes Veldhoven De Toerist

Het unieke spel de Toerist. Een zoek en doe activiteit waarbij foto`s en filmpjes als bewijs worden geleverd. In dit uitje strijd je in teams. Ieder team krijgt een aantal leuke opdrachten. Ieder opdracht heeft betrekking op een land, vind bijvoorbeeld een Engels ontbijt of doe de sirtaki bij Griekenland. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk opdrachten voltooid. 

Dit uitje is geschikt voor iedereen van opa tot baas of van aanstaande bruid tot kind. Het fijne aan de toerist is dat jezelf de opdrachten kiest, die je wilt uitvoeren met je groep. Zo kan iedereen het naar zijn eigen zin maken en geloof ons maar dat het lachen wordt.

Welk team weet het best deze puzzelende, sportieve, zoekopdrachten te voltooien? Wie is de toerist in eigen land. Kortom een activiteit in Veldhoven? Ga zeker voor de toerist!

WIE MOLT ER

Bekijk WIDM


Activiteiten Veldhoven


Speel het spel nu zelf!

Uitjes Veldhoven? Haal nu het slechtste in je groep naar boven, met Wie Molt Er. De WIDM-ervaring die je niet mag missen. Wie in de groep is de verrader en bedriegt de hele boel. Kan je hem of haar ontmaskeren?


Activiteiten Veldhoven WIDM

Wie is de grote bedrieger van jullie groep? Wie weet in het diepste geheim iedere opdracht subliem te verpesten. Wie heeft tijdens de opdrachten een dubbele agenda en kan de opdrachten ongezien verpesten?

Wie is de mol is een spel met verschillende opdrachten, waar men soms moet samenwerken, puzzels moet oplossen of iets moet zoeken, zal echter een persoon proberen deze opdrachten te laten mislukken. Kan jij deze bedreiger spotten?

Is het die neef uit Waalre, de collega uit Eersel of je eigen moeder uit het mooie Veldhoven? In dit spel komt van alles voorbij. Molboekjes,  de test en executie, jokers en meer…. Dus waar wacht je op?
Kortom Uitjes Veldhoven? Kies Wie Molt Er! 

Uitjes Veldhoven


Show voor jong en oud!

Bekend met Ik hou van Holland? dan is een kleine basis gelegd. Puur Toeval is ook een spelshow maar je kan appels niet met peren vergelijken. Puur toeval is de kers op de taart. Lachen staat in deze show zeker centraal!


Wat te doen in Veldhoven

De spelshow is zoals gezegd met niets te vergelijken, maar het wordt in ieder geval gegarandeerd lachen. Een positief gestoorde presentator neemt jullie mee doorheen een aantal leuke en aparte rondes.

Neem nu de muziek ronde (een goed georganiseerde chaos), waarin er in 12 minuten 30 verschillende nummers worden gespeeld. De presentator maakt hier een grappig spektakel van, door zich in te leven in de nummers. Dit en veel meer tijdens de show puur toeval.

In deze show is kennis naar de achtergrond geschoven en staat lachen bovenaan. Creativiteit, behendigheid en onnodige weetjes zijn doorslaggevend. Dus wat te doen in Veldhoven? De meest lachwekkende show van Nederland. Puur Toeval!!

 

Enkele reacties van personen die je voor gingen

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

De escape room voor thuis!

Veldhoven

Wij laten Veldhoven bruissen, een top stad in Brabant. Beginnen we bij het Elsenpark, bij het theater de Schalem of op een eigen locatie naar keuze? De groepsuitjes van Leef 7 kunnen bijna op iedere locatie, dus waar gaat we starten?

Waarom Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal.

Op je favoriete locatie

Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Raak geïnspireerd

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen! Dus wat te doen in Veldhoven, een groepsuitje uiteraard!

Vragen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Veldhoven in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Veldhoven?

Opzoek naar nog meer vermaak in Veldhoven? Dan helpen we je graag even op weg. Ben je een cultuur liefhebber? Dan is een bezoekje aan theater de Schalm misschien wel jouw ideaal avondje uit. Of bekijk eens de culture historische galerie in bijvoorbeeld het museum `t Oude slot.

Ben je met kinderen dan is de Ballorig speelhal misschien wel een leuke activiteit om de energie kwijt te raken. Natuurlijk kan je ook een bezoek brengen aan grote broer Eindhoven en als je dan geen activiteit meer kan vinden, dan weten wij het ook niet.

Maar goed ik hoop dat je weer wat wijzer bent geworden!

Sfeerbeelden van een uitje

Activiteiten Veldhoven?

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Echt super!"
"Super georganiseerd"
"Leuke familie dag gehad!"

Reviews

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”