Uitjes Leef 7

Uitjes & Activiteiten

Goed bezig, de start is gemaakt! 

Mijn naam is Rowin van Leef 7. Kan ik je helpen met het vinden van de juiste activiteit?

Welke uitje ben je aan het regelen?

  • Professionele begeleiding
  • Unieke beleving
  • Eigen Locatie keuzes

Home » Uitjes

Al vanaf p.p.

Incl. BTW / excl. reiskosten

“Persoonlijke uitjes, waar je ook sociaal wordt geprikkeld”

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn in het bijzonder slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal, kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom desondanks nog moeite mee heeft, Leef 7 komt graag naar jullie toe! Ofwel binnen in een woonkamer, ofwel in de centrum, maar ook buiten in het bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit immers maar al te goed, daardoor denken wij graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft onder andere uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust,evenals de postduif wordt ook geaccepteerd. Anderzijds dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag