Home » Uitjes » Bedrijfsuitje » De Mysterieuze Cluedo Moord

De Mysterieuze Cluedo Moord

Het bedrijfsuitje De Cluedo Moord!

Een mysterieus bedrijfsfeest met een leuke knipoog, een personeelsuitje met een bijzonder verhaal of een bordspel dat tot leven komt, dan zijn zomaar wat teksten die je misschien na afloop zal horen. Cluedo is uniek in z”n soort!

Het meest aparte bedrijfsuitje

Het ooit zo rustige Nederland staat volledig op zijn kop, het bordspel Cluedo wordt werkelijkheid! Mr Zwart is vermoord en er zijn zes mogelijke daders, zes mogelijke locaties en zes mogelijke wapens.

Wie heeft deze gruwelmoord op zijn geweten. Kruip in de huid van Peter R. de Vries of van de wereld kampioen Cluedo en vind de dader! Welk team ontrafelt dit mysterie?

“Welk team of afdeling weet als eerste het mysterie te ontrafelen?”

Een bedrijfsuitje als nooit te voren

Wie houdt het hoofd koel, met 212 verschillende mogelijke oplossingen? Zou het Rosa Roodhart zijn op het plein of toch Van Geelen met een dolk? In dit spel kunnen jullie door middel van foto`s maken en puzzelen delen van het ware verhaal verdienen.

Wie was waar, op welk moment en welk wapen had deze persoon bij? Zo komen jullie steeds dichterbij dat ene moment…de moord op Rodius Zwart! Meemaken is beleven!

Zou het Rosa Roodhart zijn op het plein of toch Van Geelen met een dolk? In dit spel kunnen jullie door middel van foto`s maken en puzzelen delen van het ware verhaal verdienen. Zo komen jullie steeds dichterbij dat ene moment…de moord op Rodius Zwart! Meemaken is beleven!

Bedrijfsfeest

De Cluedo Moord

Incl. BTW | Incl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Het Mysterie Wordt Werkelijkheid

“Ontdek nu het ware verhaal”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Het bedrijfsfeest Cluedo

“Ontdek nu het ware verhaal”

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?