Home » Uitjes » Familie uitjes » De Toerist

Familie Uitje De Toerist

Familie uitje de Toerist

Zijn jullie opzoek naar een uitje die zowel oma als kleinkind leuk vindt en er voor ieder niveau wat leuks bij zit? Dan is het uitje de toerist zeker geschikt! Een lachwekkende familie dag, met strijd en een overdosis plezier.

Een leuke, plezierige, unieke familie dag, wil toch iedereen?

Wie van de familie kan het beste een tongbreker kort achter elkaar vertellen, welk team durft mensen aan te spreken of ze mee op de foto gaan of welke persoon is de cultuur kenner van de familie?

In dit uitje worden jullie verdeeld in teams. Ieder team gaat op pad om zo de meeste punten bij elkaar te halen, waar foto`s en filmpjes het bewijs leveren. Bij ieder land horen vier opdrachten en iedere geslaagde opdracht levert punten op.  Wie weet een schotse rok te fotograferen of welk team weet de opdracht met spaghetti van Italië te voltooien.

“Lachen gieren of brullen als toerist in eigen land!”

Het familie uitje voor het hele gezin!

Jong en oud kan deelnemen, want jullie bepalen zelf welke opdrachten jullie voltooien. Je speelt op je eigen manier en doet de opdrachten die jezelf denkt te kunnen.

Plezier en lachen door de opdrachten, maar ondertussen begint de strijd steeds meer los te barsten. Welk team weet dit spel te winnen? Meemaken is beleven!

Wie van de familie kan het beste een tongbreker kort achter elkaar vertellen, welk team durft mensen aan te spreken of ze mee op de foto gaan of welke persoon is de cultuur kenner van de familie?

In dit uitje worden jullie verdeeld in teams. Ieder team gaat op pad om zo de meeste punten bij elkaar te halen, waar foto`s en filmpjes het bewijs leveren. Plezier en lachen door de opdrachten, maar ondertussen begint de strijd steeds meer los te barsten. Welk team weet dit spel te winnen? Meemaken is beleven!

Al vanaf

Excl. reiskosten | Incl. BTW

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Het meest onvergetelijke familie uitje!!

“In welke landen behaal jij de punten?”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Citygame de Toerist

“De toerist heeft één doel… PLEZIER”

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?