Home » Uitjes » Familie uitjes » Familie dag Levend Cluedo

De Mysterieuze Cluedo Moord

Levend Cluedo

Familie dag

Terwijl de rest voor de tv zit zou jij het liefst een gezellig bord spel spelen of nog beter je zou een bordspel in het echt willen spelen? Leef 7 heeft de mysterieuze Cluedo moord. Weten jullie de bekendste (bordspel) moord op te lossen? Geschikt voor jong en oud! Een familie dag beleef je samen, want samen iets doen is toch het leukst!

 Weten jullie de bekendste (bordspel) moord op te lossen? Geschikt voor jong en oud! Een familie dag beleef je samen, want samen iets doen is toch het leukst!

Een moord oplossen tijdens een gezellig familie uitje?

Zeker de moord op lossen met een knipoog. In deze activiteit worden jullie ingedeeld in groepen en gaan jullie op pad om het mysterie te ontrafelen. Door te lezen en foto`s te maken komen jullie steeds verder in het verhaal en dus dichterbij dat ene moment…

Welke familie zou zich zo in kunnen schrijven voor een kampioenschap Levend Cluedo en welke familieteam weet na drie uur nog steeds niet wie de dader is. Kortom wie worden de helden van het rechercheteam. Alles draait om die ene moord, die ene moord op Rodius Zwart!  

“Welk familielid is de speurneus van de familie?”

Familie dag levend cluedo, één als nooit tevoren!

Zes verdachten, zes wapens en zes locaties en slechts één juist antwoord. Is het Blauw van Draet in het park met een Engelse Sleutel of toch Rosa Roodhart met de kandelaar op het plein? Komt de dominee wel ooit in de kerk? Onbeantwoorde vragen, die wachten tot het ware verhaal wordt ontrafeld.

Kortom beleef deze activiteit op een plek naar keuze met je belangrijkste groep… je familie! Ieder familielid kan meedoen om deze gruwelmoord op te lossen. Meemaken is beleven!

Familie dag

Levend Cluedo

Al vanaf

Excl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Het Mysterie Wordt Werkelijkheid

“Ontdek nu het ware verhaal”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Het bedrijfsfeest Cluedo

“Ontdek nu het ware verhaal”

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?