Home » Uitjes » Familie uitjes » Familie Spelshow Puur Toeval

Familie Spelshow Puur Toeval

Puur Toeval

De Familie Spelshow

Lachen, gieren brullen met de hele familie? Dat kan met de familie spelshow Puur Toeval. Klinkt de meest lachwekkende familie dag, de perfecte activiteit voor jong en oud jouw niet vies in de oren. Dan is de familie Spelshow Puur Toeval voor jullie groep zeker geschikt!

Het meest lachwekkende familie-uitje ooit!

Misschien ken je de entertainment shows op vakantie, die vermaak bieden voor het hele gezin. Deze show gaat nog een stapje verder. Van een presentator die van een broek verwisselen een show maakt of sta je dadelijk zelf in een te grote broek wat ballen te vangen?

Je leest het al, een vreemde maar toch lachwekkende show. Lachen is niet verplicht maar wel gegarandeerd. Ook kinderen doen gewoon mee in deze show, samen een nummer dansen of scoren op die leuke jeugd dingen. Zij blij, jullie blij!

“lachen is niet verplicht, maar wel gegarandeerd!”

Een familie dag als nooit tevoren

Sta niet raar te kijken als het kunstgebit van opa door het lachen uit zijn mond valt of als de presentator een gek typetje speelt met witte sokken in sandalen. Waarschijnlijk denk je nu… Ja dit lijkt me leuk, maar wat is het nu precies?

Over de precieze invulling van de rondes kunnen we weinig melden, maar je eigen creativiteit wordt op de proef gesteld. Er wordt iets gedaan met ballen vangen in een te grote broek en ook een muziekronde zal niet ontbreken. Kortom een spelshow die je nooit zal vergeten, een show voor iedereen! Voor heel jong tot heel oud. Meemaken is beleven! Kortom beleef Puur Toeval!

Familie Spelshow

Puur Toeval

Al vanaf

Excl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

De Spelshow Van Dit Moment

“Lachen is niet verplicht, maar wel gegarandeerd”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Puur Toeval

“Lachen is niet verplicht, maar wel gegarandeerd”

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?