Home » Uitjes » Vrijgezellenfeest » Onvergetelijke levensreis

Onvergetelijke Levensreis

Levensweg

een onvergetelijke ervaring

Pak een lekker biertje of wijntje erbij, zet een statafel klaar en het spel kan al bijna beginnen! Levensweg is geen kinderachtige spelletje, nee levensweg van Leef 7 laat al je vrienden meezingen met gouden ouwe knallers en laat ze lachwekkende spelletjes doen. Klinkt goed toch?

Wat kan je verwachten

Aan het begin worden jullie op een ludieke manier in teams ingedeeld, vervolgens kies je één van de zeven beroepen. Gaan jullie voor de sterke fitnessinstructeurs, sexy touroperators of de goddelijke strandwachters? Niet getreurd je hoeft niet sterk, sexy of goddelijk te zijn, het gaat allemaal voornamelijk om gezelligheid.

“Eeuwige Roem of … Kei Hard Falen!”

Het bekende bordspel

Levensweg is niet zomaar een bordspel, nee in deze onvergetelijke levensreis zal je in teams strijden wie het meest verdiend. Alleen bij goed uitgevoerde dingen kan je speelgeld verdienen. Minute to win it, vergeten bierspelletjes, muziekvragen en showbizz vragen zijn zomaar wat vakjes die op dit levenswegbord te vinden zijn!

Welk team weet te winnen

Welk team weet in deze ontspannen sfeer, ofja ontspannen sfeer die naarmate het eind in zicht komt steeds spannender wordt, te winnen? Een uitje voor vrienden, of je nu met een vrijgezellenfeest voor dames bent, een uitje voor mannen zoekt of gewoon een leuke mix van vrienden hebt… Levensweg is het uitje dat je niet mag missen! Welk team wint deze hilarische en onvergetelijke levensreis?

Vrijgezellenfeest

Levensweg

Excl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Een Gezellig Uitje Dat Je Niet Mag Missen!

“Eeuwige Roem of Kei Hard Falen!”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Vriendenuitje Levensweg

“Gezelligheid, grappig en strijd”

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?