Home » Uitjes » Vrijgezellenfeest » Vrijgezellenfeest de Cluedo Moord

De Mysterieuze Cluedo Moord

Vrijgezellenfeest De Cluedo Moord!

Speel nu de Mysterieuze Cluedo Moord geschikt voor ieder vrijgezellenfeest zowel mannen als vrouwen! In deze activiteit worden jullie ingedeeld in groepen en gaan jullie op pad om het mysterie te ontrafelen. Met een krant en wat informatie over de verdachten moeten jullie je speurneuzenbril opzetten en het snelste de moord op lossen.

Een moord oplossen op een vrijgezellenfeest?

Nee niet zomaar een moord, de Cluedo moord! Zes verdachten, zes wapens en zes locaties en slechts één juist antwoord. Een vrijgezellenfeest waar er niet alleen gelachen wordt, maar ook flink wordt gestreden om die eerste plaats.

Welk team kan op zo`n dag zijn hoofd koel houden? Wie is de Peter R. De Vries van de groep en weet zijn/haar team naar de overwinning te loodsen?

“Weet de vrijgezel te winnen of wordt het een ander team?”

Een vrijgezellenfeest als nooit tevoren!

Achterhaal het ware verhaal van het bordspel. Was het Van Geelen in de winkelstraat of Rosa Roodhart bij de kerk? Wat had Mv. De Wit in haar hand s `ochtends twee uur voor deze gruweldaad. Vragen waarop antwoord gevonden moet worden.

Kortom beleef deze activiteit op een plek naar keuze met de leukste groep waar er binnenkort één van gaat trouwen. Meemaken is beleven!

Vrijgezellenfeest

De Cluedo Moord

Al vanaf

Incl. BTW | Excl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Het Mysterie Wordt Werkelijkheid

“Ontdek nu het ware verhaal”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Cluedo

“Ontdek nu het ware verhaal”

 

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?