Home » Uitjes » Vrijgezellenfeest » Vrijgezellenfeest The Wedding Game

The Wedding Game

Vrijgezellenfeest

THE WEDDING GAME

Vrijgezellenfeest voor dames!

Ben je opzoek naar iets creatiefs, iets ontspannend of toch naar strijd en plezier? In dit uitje zit het allemaal! Staat de vrijgezel straks een pingpongballetje door een man zijn broek te duwen of weet een van je vriendinnen een trouwjurk op de foto te zetten? Maak het mee!

Het vrijgezellenfeest voor dames! De bruiloft wordt waarschijnlijk de mooiste dag van de bruid zijn leven, maar het vrijgezellenfeest mag toch ook niet worden vergeten! Maak het onvergetelijk met the wedding game.

Wie kan de opdringerige ex jaloers maken? Of wie kan de bezorgde moeder weer laten stralen? Wie kan de nieuwsgierige vader alvast een voorproefje op het bruiloft feest geven? Welk team scoort het beste in deze drie onderdelen? Concreet ga je op pad met je team en vervul je een creatieve opdracht (bijv. maak een lied over de bruid), een uitdagende opdracht (zoals pingpongballetje door de broek) en een foto, zoekopdracht (wie vindt bijv. twee witte duiven?).  

Neem het met elkaar en tegen elkaar op!

Tussendoor wisselen we 3x van teams, terwijl de individuele score gewoon door gaat. Zo zit mogelijk iedereen een keer bij de vrijgezel in het team. Wie wordt de koningin van het uitje. Gaat de aanstaande bruid er met de roem vandoor of weet iemand anders de prijs te pakken?

“Een vrijgezellenfeest om niet te vergeten!”

The Wedding Game Logo

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Al vanaf

Excl. reiskosten

De citygame die je niet wil missen!

“Het vrijgezellenfeest voor vrouwen”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Vraag de informatie aan!

The Wedding Game

“Het vrijgezellenfeest voor vrouwen”

 

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?