Home » Uitjes » Vrijgezellenfeest » Vrijgezellenfeest Wie Molt Er

Vrijgezellenfeest Wie Molt Er!

Het vrijgezellenfeest WIDM

Klinkt het meest spannende vrijgezellenfeest of de vrijgezellen dag waar bedrog en wantrouwen  op de proef wordt gesteld, jullie niet verkeerd? Dan is het vrijgezellenfeest Wie Molt Er voor jullie groep zeker geschikt. Zowel leuk voor vrijgezellen mannen als vrijgezellen dames groepen!

Het meest spannende vrijgezellenfeest

Al eens gedacht aan een bijzondere activiteit, een activiteit waar vertrouwen, wantrouwen en sensatie voorop staat? Denk dan eens aan Wie Molt Er, de sensationele activiteit, bekend van het AVRO-programma wie is de mol. Eén verrader in het midden probeert iedere opdracht in het geheim te verpesten!

Een spel met verschillende opdrachten, waar één persoon de boel saboteert. Hij of zij probeert iedere opdracht te laten mislukken. Kan je de verrader ontmaskeren of heb jezelf dit pokerface?

Een vrijgezellen dag als nooit tevoren

Heeft de mol de scepter in handen? In deze mollenjacht komt alles voorbij met o.a. een test, mollenboekje en een opdracht met de portofoon. Wie weet telkens de opdrachten te verpesten en verraad de groep? Wie wordt de MOL in jullie groep?

Is het de vrijgezel, de enthousiaste schoonvader of toch die verlegen vriend. Kortom een bijzonder dagje uit! Mol acties, verborgen aanwijzingen of een test & executie zijn slechts een greep wat je zelf zal gaan ervaren. Dus openen jullie de jacht op de mol? Meemaken is beleven!

“Niets is wat het lijkt!”

Vrijgezellenfeest

Wie Molt Er

Al vanaf

Excl. reiskosten

Informatie aanvragen
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Het meest onvergetelijke vrijgezellenfeest!

“Niets is wat het lijkt, ervaar de spanning nu zelf!”

Waarom Dit Uitje?

Wat Maakt Dit Uitje Bijzonder?

Laat De Vrijblijvende Offerte Maken

Het Vrijgezellenfeest Wie Molt Er

“Ervaar de spanning en sensatie nu zelf”

Beleef het uitje nu!
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?