Home » Vrijgezellenfeest » Waarom een vrijgezellenfeest?

Waarom een vrijgezellenfeest

Waarom een vrijgezellenfeest?

Geen informatie over het vrijgezellenfeest nodig?
Bekijk direct de uitjes!

Waarom een vrijgezellenfeest regelen?

Wel of geen Vrijgezellen dag?

Weken, werden maanden en maanden werden jaren totdat eindelijk iemand van je vrienden besluit te gaan trouwen. Eindelijk één feestje, nee niet de zakelijke bruiloft, het gaat hier natuurlijk om het vrijgezellenfeest. Waarom een vrijgezellenfeest regelen?

Al zal de aanstaande bruid of bruidegom een bescheiden feestje prima vinden of bij zichzelf denken: is een vrijgezellenfeest wel echt nodig? Maar jij wil natuurlijk je vriend (in) niet zomaar een feestje bezorgen. Het moet een bijzondere en prachtige dag worden, een onvergetelijke.

In dit stuk zal ik toelichten waarom je een vrijgezellenfeest moet regelen. Let op begin op tijd met het regelen van het vrijgezellenfeest, want vergis je niet dat je zeker wel 2 maanden van tevoren moet beginnen (voor sommige activiteiten etc.).

Drie punten waarom je eigenlijk niet om een vrijgezellenfeest heen kan. Kortom waarom een vrijgezellenfeest regelen?

1. Echte vrienden genieten samen, samen kan je de wereld aan.

‘Echte vrienden krijg je niet en kopen maakt je wereld klein, echte vrienden verdien je door er zelf een te zijn’ (BZB-echte vrienden) is een befaamde tekst van de band BZB. Een vrijgezellenfeest is het moment om je vriendschap te tonen en die ene persoon in het zonnetje te zetten.

Vrijgezellenfeest vrienden

 

Je herinnert je vast nog wel een aantal mooie herinneringen van jou samen met die vriend(in) die nu besluit om het huwelijksbootje in te stappen. Samen genieten is toch het mooiste? Echte vrienden regelen mooie momenten voor elkaar. Dus laat die vriend niet schieten! Jij zou het toch ook leuk vinden als ze iets voor jou regelen?

2. Uniek en eenmalig.

Elke reden die je kan aangrijpen om iets leuks met elkaar te beleven is er eentje. Hopelijk voor de aanstaande bruid of bruidegom komt er maar één vrijgezellenfeest en één bruiloft en blijven ze de rest van hun leven bij elkaar. 

Vrijgezzellenfeest mannen

 

Mogelijk maar één vrijgezellenfeest die wil je toch niet ongezien voorbij laten gaan. Precies! Regel dat feestjuh…

3. Waardering van de aanstaande bruid/bruidegom.

Mensen hebben van nature de behoefte om ergens bij te horen. Als er iets wordt geregeld waar jezelf het middelpunt van bent, besef je nog meer dat je erbij hoort en dat je belangrijk bent. Ondanks dat vele niet graag in het middelpunt van de belangstelling staan, wordt zo`n dag toch hooggewaardeerd.

Vriendschap

 

Kortom maak je vriend of vriendin trots. Wordt er niets georganiseerd en bij de partner juist wel dan zal er juist een negatief gevoel ontstaan. Dat wil jij niet op je geweten hebben toch?

Reageer op het bericht

Onze Laatste blog`s

Regel het uitje van je dromen
Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?