Activiteiten

Op locatie

Activiteiten Asten

Groepsuitjes Asten.
Vakantie invulling of gewoon opzoek naar uitjes in Asten, maar geen idee van activiteiten in de omgeving? Leef 7 helpt graag!

 

 

 

Home » Wat te doen in Asten

  • 5 uit 5 Sterren op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Activiteiten

Wat te doen in Asten

Groepsuitjes Asten, Sta je op het prinsenmeer en ben je daarnaast op zoek naar groepsactiviteiten Asten en omgeving? Of integendeel woon je al jaren in het mooiste klokkendorp van Brabant en wil je graag hier een dag vermaken? Wat te doen in Asten…

Weg met die vroegtijdige vakantie stress, want leef 7 is de oplossing! Op beide vragen heeft Leef 7 het antwoord, want vervelen is geen optie! Leef 7 is het bedrijf voor uitjes en activiteiten.

“Het is Leef 7 dat in Asten de klok slaat!”

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf in Brabant voor uitjes en events. Niet alleen Wie is de mol of Cluedo, maar ook een spel show, kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees vooral door!

Uitjes al vanaf €20,50!!
  • Geweldige beleving
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eigen locatie keuze
Informatie aanvragen bij Leef 7

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Activiteiten in Asten

Uitjes Asten


De Citygame voor iedereen!

Het uitje vol hilariteit en strijd. In teams ga je buiten op pad met allerlei verschillende grappige en creatieve opdrachten.

CLUEDO MOORD

Bekijk Cluedo

Wat te doen in Asten?


Ontdek het ware verhaal!

Zes mogelijke locaties, zes wapens en zes verdachten…. Mr. Zwart is vermoord en het wordt jullie taak om dit op te lossen. Welk team weet als eerste dit mysterie te ontrafelen en ontdekt het ware verhaal?

Wat te doen in Asten?

Speel jij iedere avond een gezellig bordspel in de bungalows van Oostappen maar wil je eens een spel in het echt ervaren? Dan is daar de Cluedo Moord! Cluedo Moord? Je bedoeld dat bordspel waar telkens mr. Zwart wordt vermoord?

Precies! In deze activiteit worden jullie ingedeeld in een paar team. Elk team krijgt een aantal pagina`s die een deel van het ware verhaal bevatten. Door te puzzelen en te lezen kunnen de teams steeds verder komen in het verhaal.

Welk team weet als eerste het verhaal te eindigen en de moord op Mr Zwart op te lossen? Activiteiten Asten? Kies voor de Mysterieuze Cluedo Moord!

WIE MOLT ER

Bekijk WIDM


Activiteiten Asten


Speel het spel nu zelf!

Wie is de mol in Asten? Welke persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Wie heeft dat pokerface als weer iets mislukt. Kortom beleef een echte WIDM ervaring!


Activiteiten Asten!

Al eens gedacht aan een bijzondere activiteit in Asten, een activiteit waar vertrouwen, wantrouwen en sensatie voorop staat? Denk dan eens aan Wie Molt Er, de sensationele activiteit, bekend van het AVRO-programma wie is de mol.

Het is Asten wat de klok slaat of heeft de mol de scepter in handen? In deze mollenjacht komt alles voorbij met o.a. een test, mollenboekje en een opdracht met de Walkie Talkie. Wie weet telkens de opdrachten te verpesten en verraad de groep? Wie wordt de MOL in jullie groep?

Wordt het koningsplein, de Schop of toch voor bij Jan van Hoek de start van jullie beleving? Dus wat te doen in Asten? De activiteit Wie Molt Er, natuurlijk! Wat te doen in Asten? WIE MOLT ER!

Enkele reacties van personen die je voor gingen

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

De escape room voor thuis!

Asten

Wij komen graag naar Asten, onze trots in Brabant. Beginnen we bij de schop (TapGasten), op het Alexanderplein of toch een eigen locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal.

Op je favoriete locatie

Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Raak geïnspireerd

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen! Dus wat te doen in Asten, een groepsuitje uiteraard!

Vragen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Asten in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Asten?

Gemeente Asten bestaat uit het gelijknamige Asten maar ook uit Heusden en Ommel. Het ligt aan de rand van natuurgebied de Peel en er wonen in totaal bijna 17 duizend inwoners.

Daarnaast is ook het toerisme sterk vertegenwoordigd, dit komt mede door het Prinsenmeer van Oostappen, Hotel Nobis en andere kleinere campings en groepsaccommodaties.

Van een iconische kerk tot een klok en peel museum en bovendien van een historisch kasteel tot een befaamde klokgieterij. Het druk bezochte evenement spel zonder grenzen mag ook niet ontbreken in deze lijst. Kortom een plek met veel cultuur en historie, een ideale plek voor de leukste groepsactiviteiten van Leef 7!

Sfeerbeelden van een uitje

Kortom Activiteiten Asten?

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Enthousiaste uitleg"
"Heel geslaagd"
"heel leuk!"

Reviews

"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

“Het is Leef 7 wat de klok slaat!