Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Asten

Groepsuitjes Asten.
Vakantie invulling of gewoon opzoek naar uitjes in Asten, maar geen idee van activiteiten in de omgeving? Leef 7 helpt graag!

 

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Asten

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Activiteiten

Home » Wat te doen in Asten

Wat te doen in Asten

Groepsuitjes Asten, Sta je op het prinsenmeer en ben je daarnaast op zoek naar groepsactiviteiten Asten en omgeving? Of integendeel woon je al jaren in het mooiste klokkendorp van Brabant en wil je graag hier een dag vermaken? Wat te doen in Asten…

Weg met die vroegtijdige vakantie stress, want leef 7 is de oplossing! Op beide vragen heeft Leef 7 het antwoord, want vervelen is geen optie! Leef 7 is het bedrijf voor uitjes en activiteiten.

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf in Brabant voor uitjes en events. Niet alleen Wie is de mol of Cluedo, maar ook een spel show, kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees vooral door!

Leef 7 uitjes, groepsuitjes, activiteiten en evenementen

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen! Dus wat te doen in Asten, een groepsuitje uiteraard!

De escape room voor thuis!

“Het is Leef 7 wat de klok slaat!”

Wat te doen in Asten?

Zes mogelijke locaties, zes wapens en zes verdachten…. Mr. Zwart is vermoord en het wordt jullie taak om dit op te lossen. Welk team weet als eerste dit mysterie te ontrafelen en ontdekt het ware verhaal?


Wat te doen in Asten?

Speel jij iedere avond een gezellig bordspel in de bungalows van Oostappen maar wil je eens een spel in het echt ervaren? Dan is daar de Cluedo Moord! Cluedo Moord? Je bedoeld dat bordspel waar telkens mr. Zwart wordt vermoord?

Precies! In deze activiteit worden jullie ingedeeld in een paar team. Elk team krijgt een aantal pagina`s die een deel van het ware verhaal bevatten. Door te puzzelen en te lezen kunnen de teams steeds verder komen in het verhaal.

Welk team weet als eerste het verhaal te eindigen en de moord op Mr Zwart op te lossen? Activiteiten Asten? Kies voor de Mysterieuze Cluedo Moord!

Activiteiten Asten

Wie is de mol in Asten? Welke persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Wie heeft dat pokerface als weer iets mislukt. Kortom beleef een echte WIDM ervaring!


Activiteiten Asten!

Al eens gedacht aan een bijzondere activiteit in Asten, een activiteit waar vertrouwen, wantrouwen en sensatie voorop staat? Denk dan eens aan Wie Molt Er, de sensationele activiteit, bekend van het AVRO-programma wie is de mol.

Het is Asten wat de klok slaat of heeft de mol de scepter in handen? In deze mollenjacht komt alles voorbij met o.a. een test, mollenboekje en een opdracht met de Walkie Talkie. Wie weet telkens de opdrachten te verpesten en verraad de groep? Wie wordt de MOL in jullie groep?

Wordt het koningsplein, de Schop of toch voor bij Jan van Hoek de start van jullie beleving? Dus wat te doen in Asten? De activiteit Wie Molt Er, natuurlijk! Wat te doen in Asten? WIE MOLT ER!

Uitjes Asten

Families, bedrijven, vrijgezellenfeesten opgelet. Speel nu de nu al legendarische spelshow Puur Toeval. Een doldwaze spelshow waar je lachspieren worden getraind. De spelshow van dit moment.


Uitjes Asten

Meemaken is beleven zeggen ze wel eens ooit en dat is precies wat je bij deze spelshow moet doen. Je moet het hebben meegemaakt om te weten wat het nu precies is. De spelshow is met niets te vergelijken. Een ding is zeker, het wordt gegarandeerd lachen!


De Spelshow Puur Toeval! Een knotsgekke spelshow als nooit tevoren! Unieke rondes, lachwekkende momenten en een positief gestoorde presentator. Muziek, humor, een hoop lol en veel plezier.

Plezier voor jong en oud met de uitjes Asten en zeker met Puur Toeval! Dus wat te doen in Asten? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

Asten, Ja graag!

Wij komen graag naar Asten, onze trots in Brabant. Beginnen we bij de schop (TapGasten), op het Alexanderplein of toch een eigen locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Asten in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Asten?

Gemeente Asten bestaat uit het gelijknamige Asten maar ook uit Heusden en Ommel. Het ligt aan de rand van natuurgebied de Peel en er wonen in totaal bijna 17 duizend inwoners.

Daarnaast is ook het toerisme sterk vertegenwoordigd, dit komt mede door het Prinsenmeer van Oostappen, Hotel Nobis en andere kleinere campings en groepsaccommodaties.

Van een iconische kerk tot een klok en peel museum en bovendien van een historisch kasteel tot een befaamde klokgieterij. Het druk bezochte evenement spel zonder grenzen mag ook niet ontbreken in deze lijst. Kortom een plek met veel cultuur en historie, een ideale plek voor de leukste groepsactiviteiten van Leef 7!

Sfeerbeelden van een uitje

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Ontzettend Leuk"
"Super leuk spel,Top"
"Echt lachen!"
"Echt Top"

Reviews

"Aanrader voor andere vriendengroepen"
"Kortom een mooi spel"
"Erg goed in elkaar!"
"Erg leuk!"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom Activiteiten Asten?