Activiteiten

Op locatie

Activiteiten Deurne

Groepsuitjes Deurne.
Weliswaar in het organisatieteam van een bedrijfsborrel, familiedag of teamuitje, maar even een moment inspiratieloos? De redder in nood is nabij.

 

 

 

Home » Wat te doen in Deurne

  • 5 uit 5 Sterren op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Activiteiten

Wat te doen in Deurne?

Groepsuitjes in Deurne, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje in Deurne (op een locatie naar keuze).

Wij van Leef 7 bezorgen je immers graag leuke activiteiten. Een bijdrage leveren in het plezier in het leven, mensen socialer maken en daarnaast meewerken aan een unieker leven is voor ons de spirit.

Professionaliteit maar ook gedreven door passie, worden alle activiteiten een bijzondere. Van familiedag tot bedrijfsuitje.

“Leef 7 betreedt graag het tuinpad van jouw vader”

Vraag jij je af wat te doen in Deurne of begin je lichtjes een organisatiestress te voelen, want je wilt iets leukers dan vorig jaar organiseren. Geen paniek Leef 7 heeft activiteiten als een spannende Wie Is De Mol ervaring of de spelshow Puur Toeval, waar lachen gegarandeerd is. Benieuwd noch nieuwsgierig, lees vooral door!

Uitjes al vanaf €20,50!!
  • Geweldige beleving
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eigen locatie keuze
Informatie aanvragen bij Leef 7
Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Activiteiten in Deurne

Uitjes Deurne


De Citygame voor iedereen!

Het uitje dat je niet mag missen! Een activiteit vol leuke gekke opdrachten. Welk team kan een Japanse karaoke meezingen en welk team weet een Afrikaanse woordzoeker op te lossen? Maak het nu zelf mee!

CLUEDO MOORD

Bekijk Cluedo

Wat te doen in Deurne?


Ontdek het ware verhaal!

Een moord in Deurne! Welk team weet als eerste dit mysterie te ontrafelen en ontdekt het ware verhaal? Weten jullie het bekendste bordspel moord in Deurne op te lossen? Wie durft?


Uitjes Deurne

Wil jij de moord hier oplossen of heb je liever een andere plek? Jullie bepalen en wij zullen er zijn! Bekendste moord?  Wie kent het bordspel Cluedo niet? Leef 7 heeft het echte verhaal rondom de dood van Meneer Zwart, lossen jullie het op?

In deze activiteit worden jullie ingedeeld in een paar team. Elk team krijgt een aantal pagina`s die een deel van het ware verhaal bevatten. Door te puzzelen, te lezen en foto`s te maken komen jullie steeds dichterbij dat ene moment…

De moord op Mr. Zwart welk team weet dit mysterie als eerste op te lossen? Meemaken is beleven bij het uitje in Deurne. Kortom openen jullie de jacht op de dader?

Activiteiten Deurne


Show voor jong en oud!

De Spelshow Puur Toeval! Boek nu deze knotsgekke spelshow! Maffe rondes, leuke spellen en een positief gestoorde presentator. Het wordt gegarandeerd lachen! De show van dit moment!


Activiteiten Deurne

De spelshow van dit moment. Van spreuken op tegeltjes tot meezingen met Wim Sonneveld. Wim Sonneveld zong al ooit over hét dorp, natuurlijk over Deurne. De spelshow Puur Toeval zegt je nu nog hoogstwaarschijnlijk niets. Als je maar je lachspieren hebt getraind dan wordt het zeker iets.  

Wordt het gespeeld in de cafés, bij iemand thuis of op een van de boerderijen? Muziek, humor, een hoop lol en plezier. Ballen vangen in een grote broek tot de presentator uitlachen. Een spelshow voor jong en oud. Voor klein tot groot en voor dik en dun.

Uitjes Deurne? Meemaken is beleven! Dus wat te doen in Deurne? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

Enkele reacties van personen die je voor gingen

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

De escape room voor thuis!

Activiteiten Deurne?

Deurne

Wij komen graag naar Deurne, onze kracht in Brabant. Beginnen we bij de Brouwer, het station, of op een andere locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal.

Op je favoriete locatie

Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Raak geïnspireerd

Wat te doen in Deurne?
De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

Vragen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Deurne in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Deurne?

Bezoek nu de historische en culturele plek in Brabant. Van artistieke kathedralen en kerken tot prachtige museums. Ja, naast de uitjes van Leef 7 heeft Den Bosch nog veel meer te bieden!

Op zoek naar de kunsten van Jheronimus Bosch? Bezoek dan het jheronimusbosch-artcenter. Of breng een bezoek aan het drukst bezochte museum van Brabant, het Noord Brabant Museum en kom alles te weten over de historie van Brabant.

Ook een must-do… Den Bosch, ook wel Oeteldonk wordt al jaren geroemd door haar carnavalsfeest. Maak het zelf mee en ervaar de Brabantse gezelligheid.

Sfeerbeelden van een uitje

Wat andere van ons vinden

Reviews
"Enthousiaste uitleg"
"Heel geslaagd"
"heel leuk!"
Reviews
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”