Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Deurne

Groepsuitjes Deurne.
Weliswaar in het organisatieteam van een bedrijfsborrel, familiedag of teamuitje, maar even een moment inspiratieloos? De redder in nood is nabij.

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Deurne

Laatst bijgewerkt

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Groepsactiviteiten

Wat te doen in Deurne?

Groepsuitjes in Deurne, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje in Deurne (op een locatie naar keuze).

Wij van Leef 7 bezorgen je immers graag leuke activiteiten. Een bijdrage leveren in het plezier in het leven, mensen socialer maken en daarnaast meewerken aan een unieker leven is voor ons de spirit.

Professionaliteit maar ook gedreven door passie, worden alle activiteiten een bijzondere. Van familiedag tot bedrijfsuitje.

Vraag jij je af wat te doen in Deurne of begin je lichtjes een organisatiestress te voelen, want je wilt iets leukers dan vorig jaar organiseren. Geen paniek Leef 7 heeft activiteiten als een spannende Wie Is De Mol ervaring of de spelshow Puur Toeval, waar lachen gegarandeerd is. Benieuwd noch nieuwsgierig, lees vooral door!

Wat te doen in Deurne?
De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

De escape room voor thuis!

“Leef 7 betreedt graag het tuinpad van jouw vader”

Wat te doen in Deurne

Wie is de mol in Deurne? Welke persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Wie heeft dat pokerface als weer iets mislukt. Kortom speel en beleef een echte WIDM ervaring!


Wat te doen in Deurne

Niet bekend met Wie Is De Mol? Het tv-programma waar er tussen de kandidaten één grootste verrader ronddwaalt. Hij of zij zet andere op het verkeerde been en weet op slinkse wijze de opdrachten te verpesten.

Wie van jou groep zou deze rol op zich nemen en wie kan hem of haar ontmaskeren?! De enthousiaste collega uit Liessel, de maat uit Griendtsveen of toch je eigen familie lid?

Niets is wat het lijkt tijdens dit uitje. Van alles passeert de revue van jokers tot de test of van een Mol boekje tot verdachte dingen. Alles draait natuurlijk om die ene persoon, het pokerface van Deurne omstreken, het orakel van het zuiden of de verrader in midden, kortom Wie Molt Er bij jullie? Wat te doen in Deurne? De activiteit Wie Molt Er?!!

Activiteiten Deurne

Een moord in Deurne! Welk team weet als eerste dit mysterie te ontrafelen en ontdekt het ware verhaal? Weten jullie het bekendste bordspel moord in Deurne op te lossen? Wie durft?


Uitjes Deurne

Wil jij de moord hier oplossen of heb je liever een andere plek? Jullie bepalen en wij zullen er zijn! Bekendste moord?  Wie kent het bordspel Cluedo niet? Leef 7 heeft het echte verhaal rondom de dood van Meneer Zwart, lossen jullie het op?

In deze activiteit worden jullie ingedeeld in een paar team. Elk team krijgt een aantal pagina`s die een deel van het ware verhaal bevatten. Door te puzzelen, te lezen en foto`s te maken komen jullie steeds dichterbij dat ene moment…

De moord op Mr. Zwart welk team weet dit mysterie als eerste op te lossen? Meemaken is beleven bij het uitje in Deurne. Kortom openen jullie de jacht op de dader?

Uitjes Deurne

De Spelshow Puur Toeval! Boek nu deze knotsgekke spelshow! Maffe rondes, leuke spellen en een positief gestoorde presentator. Het wordt gegarandeerd lachen! De entertainment show van dit moment!


Activiteiten Deurne

De spelshow van dit moment. Van spreuken op tegeltjes tot meezingen met Wim Sonneveld. Wim Sonneveld zong al ooit over hét dorp, natuurlijk over Deurne. De spelshow Puur Toeval zegt je nu nog hoogstwaarschijnlijk niets. Als je maar je lachspieren hebt getraind dan wordt het zeker iets.  

Wordt het gespeeld in de cafés, bij iemand thuis of op een van de boerderijen? Muziek, humor, een hoop lol en plezier. Ballen vangen in een grote broek tot de presentator uitlachen. Een spelshow voor jong en oud. Voor klein tot groot en voor dik en dun.

Uitjes Deurne? Meemaken is beleven! Dus wat te doen in Deurne? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

Deurne, Ja graag!

Wij komen graag naar Deurne, onze kracht in Brabant. Beginnen we bij de Brouwer, het station, of op een andere locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Enthousiaste uitleg"
"Heel geslaagd"
"heel leuk!"

Reviews

"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom Activiteiten Deurne?