Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Eindhoven

Groepsuitjes Eindhoven.
Vraag jij af wat te doen in Eindhoven en ben je een familie dag, vrienden activiteit of een personeelsfeest aan het organiseren, dan ben je aan het juiste adres.

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Eindhoven

Laatst bijgewerkt

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Groepsactiviteiten

Tips: Wat te doen in Eindhoven?

Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek groepsuitje in Eindhoven (op een locatie naar keuze).

Is jou neus al lang leeg door verveling tijdens een van die saaie activiteiten en wil jij en je groep eens iets unieks beleven? Leef 7 komt naar Eindhoven om jou dag bijzonder te maken.

Professionaliteit, creativiteit en passie zijn slechts een paar worden om dit bedrijf voor uitjes en activiteiten te omschrijven. Leef 7 maakt jou dag bijzonder!

Van Wie is de mol tot een Cluedo moord. Leef 7 is hard op weg om veel leuke uitjes te creëren. kortom vermaak voor iedereen! Benieuwd wat Leef 7 voor jou kan betekenen?

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

De escape room voor thuis!

”Eindhoven de gekste, maar de normaalste mogen ook”

Wat te doen in Eindhoven?

Ben je opzoek naar een activiteit en heb je altijd al Wie Is De Mol willen spelen? Dit is jouw kans, Leef 7 presenteert Wie Molt Er! Van het Stratumseind tot het stadshuisplein, de mol zal in het zuiden zijn. Beleef de mol ervaring!


Wat te doen in Eindhoven?

Dit unieke uitje organiseren in Eindhoven de gekste?! Wij zeggen doen! Wie Molt Er bij jullie en weet alle opdrachten subliem te verpesten?

In dit uitje wordt je meegenomen in een spel vol verraad en bedrog. Wie is de persoon die telkens de groep op het verkeerde been zet en wie weet de opdrachten in het diepste geheim constant te verpesten?

In Wie Molt Er komt alles voorbij zoals jokers, executie of grote mollenacties. Zou de vage kennis, de slimme collega of je eigen vriend de mol zijn? Het gebeurt niet alleen achter je rug maar ook recht voor je neus! Dus wat te doen in Eindhoven, Wie Molt Er!

Activiteiten Eindhoven

Laat je zorgen thuis, train je lachspieren want Puur Toeval is de spelshow van dit moment! De knotsgekke presentator neemt jullie mee in een show vol vreemde maar lachwekkende rondes. Lachen is niet verplicht, maar wel gegarandeerd!

Activiteiten Eindhoven

Wat te doen in Eindhoven? De entertainment show van dit moment: Puur Toeval! Puur Toeval is met niets te vergelijken van een bizarre muziekronde tot het ballenbakballen spel. Je leest het al vreemde rondes die bij een ieder een grote glimlach zullen creëren!

Meemaken is beleven en deze show is voor jong en oud een groot plezier. Sta niet raar te kijken als de presentator met een paarse muts tevoorschijn komt of als jezelf ballen uit je broek vist.

Welk team weet in dit lach spektakel het hoofd koel te houden en wint deze unieke spelshow? Activiteiten Eindhoven? Ga beslist voor Puur Toeval! Kies een binnen locatie en wij komen jullie graag 2,5 uur vermaken!

Uitjes Eindhoven

Speel de Mysterieuze Cluedo Moord in het hartje van Eindhoven. Je wordt meegenomen in een mysterieus en spannend verhaal. Opzoek naar de dader! Welk team weet dit op te lossen? Meemaken is beleven!


Uitjes Eindhoven

De Mysterieuze Cluedo Moord in Eindhoven, Mr Zwart is vermoord en het wordt jullie taak om deze zaak op te lossen! Wie is de beste Cluedo speler en weet zijn/haar team naar de overwinning te loodsen?

In teams krijgen jullie een gedeelte van het verhaal. Doormiddel van lezen, puzzelen en foto`s maken komen jullie steeds dichterbij het ware verhaal. Wat is er gebeurd op deze dag. Was het moord of toch dood door schuld?

Was het van Geelen op het 18 septemberplein of toch Richard Groenewoud in de buurt van de Bijenkorf. Maak het mee en ontdek het ware verhaal! Uitjes Eindhoven? De Cluedo Moord uiteraard!

Eindhoven, Ja graag!

Wij komen graag naar de leukste stad van Brabant. Beginnen we op Stratumseind, op het septemberplein of op een andere locatie? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Eindhoven in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Eindhoven?

Wat te doen in Eindhoven? Eindhoven is niet alleen bekend van Philips, PSV of stratum, maar in deze bruisende stad is veel meer te doen en te beleven.

Het is niet voor niets een van de grootste gemeentes van het land. Geniet van de vele cafés, de prachtige binnenstad of bijv. het industriële Strijp S.

Bezoek de lichtstad tijdens het glow evenement of tijdens het jaarlijks optreden van Guus Meeuwis in het Philips stadion. Kortom er zijn genoeg plekken om een geweldige citygame of stadspel te beginnen.

Uitje in Eindhoven

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Enthousiaste uitleg"
"Heel geslaagd"
"heel leuk!"

Reviews

"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom wat te doen in Eindhoven?