Activiteiten

Op locatie

Activiteiten Helmond

Groepsuitjes in Helmond!
Bedrijfsuitje in Helmond? Familiedag in Helmond? Geen paniek uitjes en activiteiten bureau Leef 7 heeft vast een activiteit die bij jou en je groep past!

 

 

Home » Wat te doen in Helmond

  • 5 uit 5 Sterren op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

TIPS Activiteiten

Wat te doen in Helmond

Speel één van de groepsactiviteiten van Leef 7 in Helmond, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje (op een locatie naar keuze).

Weliswaar een bedrijfsuitje, vrienden dag of straatfeest aan het regelen, maar op dit moment inspiratieloos? Niet getreurd wij van Leef 7 willen mensen immers gelukkiger, socialer en een unieker leven geven, dus ook jullie!

Een activiteit die zowel het groepsgevoel vergroot als waar plezier overheerst, dat is voor ons de prioriteit. Nieuwsgierig wat Leef 7 voor jullie in petto kan hebben?

”Lach, beleef, boek en bewonder ”

Zo hebben we onder andere een Cluedo moord en de spelshow puur toeval! Daarnaast mag onze WIDM ervaring natuurlijk niet ontbreken. Kortom welke activiteit gaat het worden?

Uitjes al vanaf €20,50!!
  • Geweldige beleving
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eigen locatie keuze
Informatie aanvragen bij Leef 7

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Activiteiten in Helmond

WIE MOLT ER

Bekijk WIDM


Activiteiten Helmond


Speel het spel nu zelf!

Haal het slechtste in de groep naar boven. Wie is deze persoon die telkens andere om de tuin lijdt? Welke persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Kortom speel en beleef een echte WIDM ervaring!


Activiteiten Helmond

Van Kasteel tot kubuswoningen, de mol zich zeker thuis voelen in Helmond. In deze activiteit komt de groep voor een aantal vage, simpele of toch heel ingewikkelde opdrachten te staan. Waar andere zijn best doen, zal één persoon de boel saboteren.

Wie staat er op jouw verdachtenlijstje? Is de mol de fanatieke vriendin, de enthousiaste tante of je eigen baas? Wie zal het zeggen, want niets is wat het lijkt!

In Wie Molt Er komen verborgen aanwijzingen, portofoons en de bekende test voorbij. Dus wat te doen in Helmond, Wie Molt Er?!

CLUEDO MOORD

Bekijk Cluedo

Wat te doen in Helmond?


Ontdek het ware verhaal!

Los nu de bekendste moord in Helmond op. Bekendste moord? Ja de mysterieuze moord van Cluedo. Het bordspel komt tot leven! Welk team weet als eerste het geheim te ontrafelen?

Wat te doen in Helmond?

Wat te doen in Helmond. Wordt het `t Hout, Brandevoort of een andere plek? Leef 7 komt graag naar jullie toe! In de Cluedo activiteit komen de groepen voor een apart verhaal te staan. Door middel van lezen, puzzelen en foto`s maken doorlopen ze het verhaal, wat er op die beruchte dag is gebeurd.

Welk team weet het hoofd koel te houden en weet als eerste het mysterie op te lossen? Was het blauw van Dreat met een Dolk bij het Kasteelplein of toch Rosa Roodhart in de winkelstraat? Kom er nu achter!

Activiteiten Helmond? Kies voor de Cluedo Moord!

Uitjes Helmond


Spelshow voor jong en oud!

De Spelshow Puur Toeval! Een knotsgekke spelshow als nooit tevoren! Maffe spellen, leuke rondes en een positief gestoorde presentator. Het wordt gegarandeerd lachen! De entertainment show van dit moment!

Uitjes Helmond

De Spelshow Puur Toeval is misschien het meest te vergelijken met ‘Ik hou van Holland’, maar eigenlijk is het met niets te vergelijken. Unieke rondes en lachwekkende momenten die je nog nooit hebt meegemaakt.

Verwacht geen overdosis kennisvragen of serieuze en rustige spelrondes, nee denk maar aan een georganiseerde chaos van leuke spellen. Van een muziek ronde tot een ballonnen opblaas ronde, kortom een show om nooit meer te vergeten.

Plezier voor jong en oud met de uitjes Helmond! Dus wat te doen in Helmond? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

Enkele reacties van personen die je voor gingen

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

De escape room voor thuis!

Helmond

Wij komen kei graag naar Helmond, met een van onze uitjes. In `t hout, Brandevoort of een andere plek? Leef 7 komt graag naar jullie toe! De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal.

Op je favoriete locatie

Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Raak geïnspireerd

Wat te doen in Helmond?
De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

Vragen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Helmond in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Helmond?

Overnacht jij in het West Ende hotel in Helmond en opzoek naar nog meer dingen om te doen, naast de leuke activiteiten van Leef 7? Wij helpen graag een handje. 

Ben je met jonge kinderen, dan is misschien de klim en klauter bij Monkey Town voor jullie geschikt. Ben je meer van films op grote schermen, dan is de Helmondse Pathé misschien wel jou ideale activiteit.

Wil jij met vrienden een lekker avondje snookeren? Dan moet je natuurlijk bij snookertown zijn. Kortom genoeg te doen in Helmond, wanneer ga jij Helmond bezoeken?

Sfeerbeelden van een uitje

Activiteiten in Helmond

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Enthousiaste uitleg"
"Heel geslaagd"
"heel leuk!"

Reviews

"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”