Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Helmond

Groepsuitjes in Helmond!
Bedrijfsuitje in Helmond? Familiedag in Helmond? Geen paniek uitjes en activiteiten bureau Leef 7 heeft vast een activiteit die bij jou en je groep past!

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Helmond

Tips: Groepsuitjes in Helmond

Wat te doen in Helmond?

Speel één van de groepsactiviteiten van Leef 7 in Helmond, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje (op een locatie naar keuze).

Weliswaar een bedrijfsuitje, vrienden dag of straatfeest aan het regelen, maar op dit moment inspiratieloos? Niet getreurd wij van Leef 7 willen mensen immers gelukkiger, socialer en een unieker leven geven, dus ook jullie!

Een activiteit die zowel het groepsgevoel vergroot als waar plezier overheerst, dat is voor ons de prioriteit. Nieuwsgierig wat Leef 7 voor jullie in petto kan hebben?

Zo hebben we onder andere een Cluedo moord en de spelshow puur toeval! Daarnaast mag onze WIDM ervaring natuurlijk niet ontbreken. Kortom welke activiteit gaat het worden?

Wat te doen in Helmond?
De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

”Lach, beleef, boek en bewonder ”

Wat te doen in Helmond?

Los nu de bekendste moord in Helmond op. Bekendste moord? Ja de mysterieuze moord van Cluedo. Het bordspel komt tot leven! Welk team weet als eerste het geheim te ontrafelen?

Wat te doen in Helmond?

Wat te doen in Helmond. Wordt het `t Hout, Brandevoort of een andere plek? Leef 7 komt graag naar jullie toe! In de Cluedo activiteit komen de groepen voor een apart verhaal te staan. Door middel van lezen, puzzelen en foto`s maken doorlopen ze het verhaal, wat er op die beruchte dag is gebeurd.

Welk team weet het hoofd koel te houden en weet als eerste het mysterie op te lossen? Was het blauw van Dreat met een Dolk bij het Kasteelplein of toch Rosa Roodhart in de winkelstraat? Kom er nu achter!

Activiteiten Helmond? Kies voor de Cluedo Moord!

Activiteiten Helmond

Haal het slechtste in de groep naar boven. Wie is deze persoon die telkens andere om de tuin lijdt? Welke persoon weet in het geheim iedere opdracht te verpesten? Kortom speel en beleef een echte WIDM ervaring!


Activiteiten Helmond

Van Kasteel tot kubuswoningen, de mol zich zeker thuis voelen in Helmond. In deze activiteit komt de groep voor een aantal vage, simpele of toch heel ingewikkelde opdrachten te staan. Waar andere zijn best doen, zal één persoon de boel saboteren.

Wie staat er op jouw verdachtenlijstje? Is de mol de fanatieke vriendin, de enthousiaste tante of je eigen baas? Wie zal het zeggen, want niets is wat het lijkt!

In Wie Molt Er komen verborgen aanwijzingen, portofoons en de bekende test voorbij. Dus wat te doen in Helmond, Wie Molt Er?!

Uitjes Helmond

De Spelshow Puur Toeval! Een knotsgekke spelshow als nooit tevoren! Maffe spellen, leuke rondes en een positief gestoorde presentator. Het wordt gegarandeerd lachen! De entertainment show van dit moment!

Uitjes Helmond

De Spelshow Puur Toeval is misschien het meest te vergelijken met ‘Ik hou van Holland’, maar eigenlijk is het met niets te vergelijken. Unieke rondes en lachwekkende momenten die je nog nooit hebt meegemaakt.

Verwacht geen overdosis kennisvragen of serieuze en rustige spelrondes, nee denk maar aan een georganiseerde chaos van leuke spellen. Van een muziek ronde tot een ballonnen opblaas ronde, kortom een show om nooit meer te vergeten.

Plezier voor jong en oud met de uitjes Helmond! Dus wat te doen in Helmond? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

De escape room voor thuis!

Helmond, Ja graag!

Wij komen kei graag naar Helmond, met een van onze uitjes. In `t hout, Brandevoort of een andere plek? Leef 7 komt graag naar jullie toe! De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainers

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Helmond in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Helmond?

Overnacht jij in het West Ende hotel in Helmond en opzoek naar nog meer dingen om te doen, naast de leuke activiteiten van Leef 7? Wij helpen graag een handje. 

Ben je met jonge kinderen, dan is misschien de klim en klauter bij Monkey Town voor jullie geschikt. Ben je meer van films op grote schermen, dan is de Helmondse Pathé misschien wel jou ideale activiteit.

Wil jij met vrienden een lekker avondje snookeren? Dan moet je natuurlijk bij snookertown zijn. Kortom genoeg te doen in Helmond, wanneer ga jij Helmond bezoeken?

Wat andere van ons vinden

"Erg goed in elkaar!"
"Persoonlijk vond ik het spel (Wie Molt Er) erg goed in elkaar zitten en volgens mij was dat het algemene beeld. Ik heb erg positieve reacties gehad."
Review-Wie-Molt-Er-Leef-7-van-Martijn-Docter.jpg
Martijn Docter
CCBI Analytics | Achmea IT Apeldoorn
"Echt een aanrader"
"Hele leuke middag gehad bij het doen van de Cluedo activiteit! Echt ontzettend knap in elkaar gezet, en tof uitgevoerd! Echt een aanrader om met de vriendengroep of personeelsuitje te gaan doen! De organisatie zit vol enthousiasme en brengt het verhaal op een hele aanstekelijke manier! Fantastisch! Aangezien het zich buiten afspeelt zou ik wel een dag kiezen dat het lekker weer wordt!"
Review Anouk van Bussel
Anouk van Bussel
Mysterieuze Cluedo Moord

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”