Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Tips Activiteiten Mierlo

Groepsuitjes Mierlo
Wat te doen in Mierlo?
Wil jij het unieke bedrijfsuitje regelen, je familie positief verrassen of gewoon met je team eens iets bijzonders doen. Wees gerust, Leef 7 is de redding.

 

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Mierlo

Laatst bijgewerkt

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Groepsactiviteiten

Wat te doen in Mierlo?

Vraag jij je af wat te doen in Mierlo omdat de meeste leuke groepsactiviteiten altijd in Eindhoven of Helmond plaatsvinden. Sta je al jaren op het Wolfsven of wil je gewoon eens een activiteit dichtbij ondernemen?

Uitjes en Activiteit bureau Leef 7 snapt dit maar al te goed en komt graag naar jullie toe! Kies een leuke groep en een leuke locatie dan zorgen wij voor een leuk uitje!

Zo kan bijvoorbeeld de bekendste moord worden opgelost in Mierlo. Bekendste moord? Ja de mysterieuze moord van Cluedo. Liever een Wie Is De Mol ervaring, ook dat is mogelijk! De keus is aan jullie!

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf in Brabant voor uitjes en events. Kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees nog even door!

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

”Groepsactiviteiten, een begrip voor elkaar”

Wat te doen in Mierlo?

De spelshow van dit moment is… (tromgeroffel zou dit spannender maken) Puur Toeval! De maffe en geweldige spelshow die met niets te vergelijken is, maar één ding is zeker je lachspieren worden getraind.


Uitjes Mierlo

De Spelshow van dit moment!  Vergeet ‘ik hou van Holland’ of ‘zullen we een spelletje doen’, maar klam je vast aan Puur Toeval. Een maffe presentator neemt jullie mee in show vol humor en plezier.

Welk team weet als beste de Macarena mee te dansen en welk team kan het gezegde ‘wie een kuil graaft voor een ander…’zo origineel mogelijk afmaken. Humor, creativiteit, precisie, algemene muziekkennis of kennis van vroeger. Er komt van alles voorbij.

Lachen is in deze show niet verplicht, maar wel gegarandeerd. Plezier voor jong en oud!  Dus wat te doen in Mierlo? Uitje Mierlo en de leukste spelshow van het land: Puur Toeval!!

Activiteiten Mierlo

De mysterieuze Cluedo moord is de citygame van Leef 7. Strijd samen in teams en krijg het ware verhaal boven water. Welk team weet als eerste deze  moordzaak in Mierlo op te lossen?


Wat te doen in Mierlo?

De mysterieuze Cluedo, ken je het bordspel niet? Totaal geen probleem, de Cluedo moord is een totaal unieke activiteit in Mierlo. De teambuilding activiteit van dit moment! Strijd samen in teams en krijg het ware verhaal boven water. 

Was Mr Zwart op het verkeerde moment op de verkeerde plaats? Zou het Professor Pimpel zijn met een revolver of Dominee Groenewoud met het touw? Welk team zorgt voor een kloppend verhaal zodat we eindelijk weten wie de juiste dader is, wat de juiste plek is en welk wapen gebruikt is. 

Door middel van puzzelen, foto`s maken en een dosis humor krijgt het verhaal rondom de moord steeds meer kleur. Al zal de humor ook worden omgezet in een spannende strijd. Wie lost dit mysterie als eerste op? Uitje Mierlo? De Cluedo Moord!

Uitjes Mierlo

Liever een activiteit vol wantrouwen en bedrog? Speel dan de activiteit Wie Molt Er! Een ware wie is de mol ervaring. Onder de groep bevindt zich een rat, een bedrieger eerste klas. Wie is deze saboteur?


Activiteiten Mierlo!

Je kent vast wel wat mensen die wekelijks het TV programma Wie Is De Mol kijken of ben jezelf de persoon die iedere maandag bij de koffie over datzelfde onderwerp begint? Tijd om het zelf te ervaren!

Een spel met verschillende opdrachten, waar één iemand de boel loopt te saboteren. Hij of zij probeert iedere opdracht te laten mislukken. Kan je de verrader ontmaskeren of heb jezelf dit pokerface?

De mysterieuze collega, de enthousiaste oom of die verlegen vriendin, niets is wat het lijkt… Kortom een bijzonder dagje uit! Dus openen jullie de mollenjacht in Mierlo? Wat te doen in Mierlo en omgeving, Wie molt er!

 

De escape room voor thuis!

Mierlo, Ja graag!

Wij komen graag naar Mierlo, een top locatie in Brabant. Wordt het Wolfsven, de Carlton De Brug Hotel of liever Geldrop de start van jullie beleving? Jullie bepalen de locatie en kiezen een leuke groep, Leef 7 zorgt voor een unieke activiteit. De keus is aan jou!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Echt super!"
"Super georganiseerd"
"Leuke familie dag gehad!"

Reviews

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom Activiteiten Mierlo?