Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Valkenswaard

Groepsuitjes in Valkenswaard!
Zomeractiviteit, familiedag of personeelsuitje, kortom een groepsuitje aan het plannen? Wij van Leef 7 helpen graag.

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Valkenswaard

Laatst bijgewerkt

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Tips activiteiten

Wat te doen in Valkenswaard?

Vraag jij je af wat te doen in Valkenswaard of zijn de meeste activiteiten bij jou in de buurt saai en verouderd? Dan kan dit jonge en frisse bedrijf de uitkomst zijn.

Professioneel, maar vol met passie en enthousiasme! Dat zou ons kunnen omschrijven, maar Leef 7 gaat verder. Wij willen jou en je groep een plezierig leven geven.

Hoe? Door een aanbod van uitjes en activiteiten, met een goedlachse begeleider en een dosis creativiteit. Benieuwd hoe wij jullie dag bijzonder willen maken? lees door!

Je kent vast het tv programma, Wie Is De Mol, dat en meer kan je nu zelf spelen met ons uitje Wie Molt Er? Naast deze knaller zijn ook de Mysterieuze Cluedo Moord en de spelshow Puur Toeval onvergetelijk. Kortom vermaak voor iedereen!

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

De escape room voor thuis!

”Samen actief = samen beleven”

Wat te doen in Valkenswaard?

Speel nu de spelshow van dit moment! Lachen is niet verplicht maar wel gegarandeerd. Kortom beleef Puur Toeval. Leuke rondes, een lichtjes gestoorde presentator en boordevol humor. Meemaken is beleven.


Uitjes Valkenswaard

De Spelshow Puur Toeval is misschien het meest te vergelijken met ‘Ik hou van Holland’, maar eigenlijk is het met niets te vergelijken. Unieke rondes en lachwekkende momenten die je nog nooit hebt meegemaakt.

Sta niet raar te kijken als iemand ineens meer ballen in zijn broek heeft dan normaal. Sta niet raar te kijken als de presentator een koks pak aan heeft. Van een muziek ronde tot een ballonnen opblaas ronde, kortom een show om nooit meer te vergeten.

Plezier voor jong en oud met de uitjes Valkenswaard! Dus wat te doen in Valkenswaard? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

Uitjes Valkenswaard

Los nu de bekendste moord in Valkenswaard op. Bekendste moord? Ja de mysterieuze moord op Mr. Zwart van Cluedo. Het bordspel komt tot leven! Welk team weet als eerste het geheim te ontrafelen?

Wat te doen in Valkenswaard?

Strijd je liever in groepen tegen elkaar en heb je de 320 verschillende mogelijkheden van Cluedo al vaker voorbij zien komen? Dan wordt het tijd voor de Mysterieuze Cluedo Moord. Het echte verhaal rondom de legendarische moord op meneer Zwart.

Wordt het mooie Valkenswaard of zoals wij zouden zeggen, Valkenswird of een andere plek het decor van dit uitje? De keus is aan jou! In de Cluedo activiteit komen de groepen voor een apart verhaal te staan. Door middel van lezen, puzzelen en foto`s maken doorlopen ze het verhaal, wat er op die beruchte dag is gebeurd.

Was het Van Geelen in de Eindhovense weg of Rosa Roodhart bij de Kempervennen. Wat had Mv. De Wit in haar hand s `ochtends twee uur voor deze gruweldaad. Vragen waarop antwoord gevonden moet worden. Kortom wat te doen in Valkenswaard? De Mysterieuze Cluedo Moord natuurlijk!

Activiteiten Valkenswaard

Wil jij het bekende TV spel niet  een keer zelf spelen? Nou dit is je kans, pak die pen en papier er maar eens bij en schrijf dat mollenboekje maar vol! Wie is de mol van jullie groep? Beleef een echte WIDM ervaring!

Activiteiten Valkenswaard!

Ben jij nu ook al aan het wachten op het volgende seizoen van WIDM, hoop jij op veel bekende Nederlanders, waarvan je er eigenlijk maar een paar van kent. Speel het toch zelf!

Niet is wat het lijkt in dit spel vol aparte en unieke opdrachten. Van de welbekende portofoons tot aan een simpel ogende zoektocht. Deze activiteit bezit veel, van groene tot rode schermen en van mol acties tot verborgen aanwijzingen. Alles draait om die ene persoon die van binnen steeds vrolijker wordt als de pot blijft steken op 0 euro.

De rat in het midden, de verrader onder de verraders of het meesterlijke brein achter het falen, kortom Wie Molt Er? Kan jij de mol vinden of neem je zelf de rest compleet in de maling? Speel het nu zelf! Activiteiten Valkenswaard? Speel Wie Molt Er!

Valkenswaard, Ja graag!

Wordt het mooie Valkenswaard of zoals wij zouden zeggen, Valkenswird of een andere plek het decor van dit uitje? De keus is aan jou! Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainers

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Valkenswaard in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Valkenswaard?

Sta je op Centerparcs Kempervennen en ben je naast de uitjes van Leef 7 opzoek naar meer vertier? Dan kunnen deze tips je misschien helpen. Natuurlijk heeft Centerparcs zelf al een groot zwemparadijs (aqua mundo), maar er is meer te beleven in Valkenswaard!

Opzoek naar een survival parcour? Bezoek eens een outdoor activiteit van Rofra.  Meer opzoek naar culinair entertainment, dan is misschien de dinershow van Inspiration Point meer voor jullie weg gelegd.

Zwemmen, survivallen, dinner theatershow of de leukste uitjes en spelshows. Als jij je niet meer kan vermaken in Valkenswaard dan weten wij het ook niet meer. Kortom wanneer breng jij een bezoek aan Valkenswaard?

Wat andere van ons vinden

"Ontzettend Leuk"
"Heel veel plezier gehad met het Mysterieuze Cluedo Moord-spel. Rowin heeft er een diepgaand en meeslepend verhaal bij gemaakt, waardoor je helemaal opgaat in het spel. Ontzettend leuk en uitdagend om de moord op te lossen!"
Aaron Verstappen
Vriendenuitje Cluedo
"Enthousiaste Uitleg"
"Onlangs het uitje "Wie Molt Er?" gespeeld bij Leef 7. Prettig ontvangst, enthousiaste uitleg en begeleiding en hele diverse, leuke opdrachten. Een echte 'Wie is de Mol' ervaring met professionele materialen inclusief het welbekende mollenboekje, gebruik van walkie talkies, het inzetten van jokers en de enige echte test en executie. Hartelijk dank voor de geslaagde dag!"
Review-Wie-Molt-Er-Leef-7-door-Marian-Nieuwenhuizen.jpg
Marian Nieuwenhuizen
Activiteit Wie Molt Er

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom Activiteiten Valkenswaard?