Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Venlo

Groepsuitjes Venlo.
Jij wil iets leuks doen in Venlo, maar je weet niet wat? Kortom wat te doen in Venlo? Leef 7 is een jong entertainment bedrijf dat graag in Limburg mensen vermaakt met uitjes en groepsactiviteiten.

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Venlo

Laatst bijgewerkt

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Tips groepsactiviteiten

Wat te doen in Venlo?

Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek groepsuitje in Venlo (op een locatie naar keuze).

Leef 7 komt graag naar de Limburgse landschappen en steden, want hier wonen toch de leuke inwoners? Wordt de omgeving van het Stadhuis van Venlo of de Maaspoort de start van jullie beleving?

Professioneel, maar altijd opgewekt en vrolijk, kortom een leuk uitje waar plezier de boventoon voert.  Benieuwd wat Leef 7 te bieden heeft?

Van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje. Van wie is de mol tot een spel show, kortom vermaak voor iedereen! Weg met die organisatie stress, leef 7 heeft de oplossing! Oké, we beheersen het Venlose dialect niet, maar geweldige activiteiten maken daarentegen zeker wel!

Wat te doen in Venlo?
De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

”Een kwestie van geduld, dat Leef 7 met jou Limburgs lult”

Activiteiten Venlo

Altijd al eens een spel willen spelen met verdenkingen, waar iedereen zich mysterieus gedraagt? Je eigen WIDM-ervaring, waarin spanning en sensatie overheerst en waarin één persoon een dubbele agenda heeft?

Activiteiten Venlo!

Wordt de omgeving van het Stadhuis van Venlo of de Maaspoort de start van jullie beleving? Jullie bepalen de plek, want de mol zal zich overal in Venlo en daarbuiten wel thuis voelen. Wie in jullie groep geniet het meest als weer een opdracht niets oplevert?

In dit spel komt alles voorbij; jokers, vage opdrachten en de test. Een heuse Wie is De Mol ervaring is natuurlijk niet compleet zonder een portofoon opdracht. Wat op TV zo makkelijk lijkt, maar in het echt…

Wie in jullie groep doet zijn best, ondanks dat er niets lukt? Kortom Wie Molt Er bij jullie, de aanwezige buurman, de sexy secretaresse of gewoon je eigen partner, wie zal het zeggen? Dus wat te doen in Venlo, Wie Molt er?!

Uitjes Venlo

Heb jij jouw lachspieren al getraind? Dat zou weleens nodig kunnen zijn met de entertainment en spelshow Puur Toeval. Lachen is niet verplicht, maar wel gegarandeerd. Veel humor creëert zeker bij iedereen die juiste glimlach.


Uitjes Venlo

De Spelshow Puur Toeval is een leuke (de leukste) en maffe spelshow! Bijzondere rondes en lachwekkende momenten als nooit tevoren onder leiding van een professionele presentator. Muziek, humor en plezier.

Meemaken is beleven zeggen ze weleens ooit en dat is precies wat je bij deze spelshow moet doen.
Je moet het hebben meegemaakt om te weten wat het nu precies is. De spelshow is met niets te vergelijken. Een ding is zeker, het wordt gegarandeerd lachen!

Plezier voor iedereen met de activiteiten Venlo en zeker met Puur Toeval! Van opa tot kind, iedereen zal lachend in de show zitten. Dus wat te doen in Venlo? De leukste spelshow van het land: Puur Toeval!

Wat te doen in Venlo?

De Mysterieuze Moord en niet zomaar een moord, nee, de Cluedo Moord! Door middel van foto`s maken, puzzelen en het gezonde verstand kom je steeds dichterbij dan ene moment. Waar is de moord geplaagd, wat is het wapen en wie is de dader?

Wat te doen in Venlo?

In deze activiteit worden jullie ingedeeld in een paar teams. Elk team krijgt een aantal pagina`s die een deel van het ware verhaal bevatten. Het Stadhuis van Venlo of de Maaspoort de start van jullie beleving? Jullie bepalen de plek, want de moord kan overal in Venlo en daarbuiten zijn gepleegd.

Door middel van puzzelen, foto`s maken en een dosis humor krijgt het verhaal rondom de moord steeds meer kleur. Al zal de humor ook worden omgezet in een spannende strijd. Wie lost dit mysterie als eerste op? Uitje Venlo? De Cluedo Moord!

Is het actrice Roodhart op het plein of toch kunsthandelaar de Wit in het park? Na 2,5 uur weet je het! Welk team weet als eerste het mysterie op te lossen? Activiteiten Venlo? Kies voor de Mysterieuze Cluedo Moord!

De escape room voor thuis!

Venlo, Ja graag!

Wij komen graag naar Venlo, de trots van limburg. Wordt de omgeving van het Stadhuis van Venlo of de Maaspoort de start van jullie beleving? Jullie bepalen de plek! Kies dan ook meteen een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met uniek uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte | Informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Venlo in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Venlo?

Meer beleven in Venlo? Naast de vernieuwende activiteiten van Leef 7 zijn er natuurlijk ook bestaande activiteiten die zeker een bezoekje waard zijn. Kortom wat is er nog meer te beleven in Venlo.

Waag een gokje in Het Holland Casino of bezoek een show in Maaspoort theater. Wil je echt Venlo ontdekken, dan is misschien een tochtje over de maas een leuk idee. Een tocht op de maascruiser.
Voor kinderen is misschien de speelparadijs van Ballorig een leuke optie!

Moedig de mannen van VVV Venlo aan tijdens een van de wedstrijden. Meer opzoek naar evenementen in Venlo? Natuurlijk staat Venlo ook bekend om de vastelaovend, het carnavalsfestijn van Limburg. Kortom er is veel te beleven in Venlo!

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Ontzettend Leuk"
"Super leuk spel,Top"
"Echt lachen!"
"Echt Top"

Reviews

"Aanrader voor andere vriendengroepen"
"Kortom een mooi spel"
"Erg goed in elkaar!"
"Erg leuk!"

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom Activiteiten Venlo?