Activiteiten Venray

Groepsuitjes Venray.
Vraag jij je af wat te doen in Venray of ben je opzoek naar een familie activiteit, personeelsuitje of teamuitje. Dan kan je een licht vreugde dansje gaan maken, want je bent aan het goede adres!

 

 

 

Home » Wat te doen in Venray

  • 5 uit 5 Sterren op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Tips Groepsactiviteiten

Wat te doen in Venray?

Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een unieke groepsactiviteit in Venray (op een locatie naar keuze). Wordt het Venray, Overloon noch ergens anders, Leef 7 komt graag naar jullie gewenste locatie toe.

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf in Zuid-Oost Brabant voor uitjes en events. Venray, een mooie plaats met leuke mensen! een groepsactiviteit van Leef 7 zou het plaatje afmaken en de cirkel rond maken. Een groepsactiviteit waar je vervolgens nog jaren over zal praten.

”Een kwestie van geduld, dat Leef 7 met jou Limburgs lult”

Gezelligheid en plezier staan immers voor op bij onze uitjes, al zal je ook sociaal worden geprikkeld.Wie Molt Er bij jullie of wekt een Mysterieuze Cluedo Moord meer aandacht? Strijd maar toch plezier?   Benieuwd hoe wij jullie dag bijzonder kunnen maken? Kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees door!

Uitjes al vanaf €20,50!!
  • Geweldige beleving
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eigen locatie keuze
Informatie aanvragen bij Leef 7

Een informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Activiteiten in Venray

Wat te doen in Venray


Binnenuitje voor jong en oud!

Wat denk je van Levensweg, minute to win it en een quiz ineen! grappige spelletjes. Met je team moet presteren wil je wat verdienen. Geschikt voor kleine groepen die het liefst binnen blijven! Met wie ga jij deze strijd aan?


WIE MOLT ER

Bekijk WIDM


Activiteiten Venray


Speel het spel nu zelf!

Het mega populaire programma Wie Is De Mol zelf ervaren? Het kan bij Leef 7! Wordt de Sint Petrus bandenkerk, de grote markt of de winkel boulevard het strijdtoneel van de mol en zijn kandidaten? De keus is aan jullie!

Activiteiten Venray!

Wie wordt de verrader in jullie groep, wie kan een paar dagen een groots geheim met zich meedragen en wie doorziet de mollenstreken. In dit spel vol vage opdrachten zal één persoon een dubbele agenda hebben, hij of zij lacht geniepig in het geheim als er weer een opdracht mislukt.

Deze activiteit bezit veel, van jokers, verborgen aanwijzingen tot een identieke test. Is het de over actieve tante, het oplettende afdelingshoofd of je beste vriend? Niets is zeker en het gebeurt niet alleen achter je rug maar ook recht voor je neus.

Dus wie is de rat, de verrader of beter gezegd de mol? Wat te doen in Venray, Wie Molt Er! Bekijk hier wat je nog meer kunt doen in Venray!

CLUEDO MOORD

Bekijk Cluedo

Uitjes Venray


Ontdek het ware verhaal!

Cluedo, los de bekendste moord nu zelf op! Geen kennis van het bordspel? Dat is ook totaal niet nodig, foto`s maken, puzzelen en goed lezen zijn de sleutelwoorden. Plezier voor jong en oud, welk team ontrafelt dit mysterie?

Wat te doen in Venray?

Speel nu levend Cluedo! In deze activiteit gaan jullie in teams op pad om het mysterie te ontrafelen. Met een krant en wat informatie over de verdachten moeten jullie de misdaad zien op te lossen.

Zes mogelijke locaties, zes wapens en zes verdachten…. Mr. Zwart is vermoord en het wordt jullie taak om dit op te lossen. Welk team weet als eerste dit mysterie te ontrafelen en ontdekt het ware verhaal?

Was het Mw. de Wit met een dolk in de winkelboulevard of toch Pimpel met het touw bij de bandenkerk. Kom erachter in het ware verhaal. Kortom activiteiten Venray? Kies voor Levend Cluedo!

Enkele reacties van personen die je voor gingen

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"
"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

De escape room voor thuis!

Venray

Wij komen graag naar Venray, een top plek in Limburg. Wordt de Sint Petrus bandenkerk, de grote markt of de winkel boulevard het strijdtoneel van het uitje? Leef 7 komt graag naar jullie gewenste locatie toe. De keus is aan jou!

Waarom Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal.

Op je favoriete locatie

Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainment

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Raak geïnspireerd

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen! Dus wat te doen in Venray, een groepsuitje uiteraard!

Vragen?

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Venray in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Venray?

Naast de groepsactiviteiten van Leef 7 is er meer te doen in Venray. Neem jij je kinderen mee naar klauterfestijn Boegafun? Of ben je meer van het racen en is de Raceway Venray meer voor jullie?

Bezoek een optreden in stadsschouwburg Venray waar er een druk theaterprogramma voor jullie klaar staat! Ook in de evenementenhal zal je vast wat leuke evenementen voorbij zien komen. Is een zwemles of recreatie zwemmen meer jullie ding? Dan moet je bij zwembad Laco zijn!

Kortom genoeg te beleven in Noord Limburg!
Dus wanneer ga jij Venray bezoeken?

 

Sfeerbeelden van een uitje

Activiteiten Venray

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Echt super!"
"Super georganiseerd"
"Leuke familie dag gehad!"

Reviews

"Een erg leuk en middag vullend programma!"
"Professioneel opgezet spel"
"Top gedaan!"

”Een kwestie van geduld, dat Leef 7 met jou Limburgs lult”