Leef7.nl Groepsuitjes op locatie

Activiteiten Weert

Wat te doen in Weert.
Opzoek naar een unieke en leuke activiteit in Weert voor familie, collega`s, vrienden of  andere die jij wil uitnodigen? De zoektocht kan worden gestopt, Leef 7 maakt jou dag werkelijk!

 

  • Geweldige beleving
  • Eigen locatie keuze
  • Enthousiaste begeleiding

Home » Wat te doen in Weert

Laatst bijgewerkt

  • 5 uit 5 Sterrenrecensie op google
  • 4,8 uit 5 sterren op Facebook

Groepsactiviteiten

De groepsuitjes van Leef 7 zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familiedagen, vrijgezellenfeesten of elke andere groep die jij bij elkaar weet te krijgen!

Wat te doen in Weert?

Groepsuitjes in Wieërt, Zorg jij voor een leuke groep, dan zorgen wij voor een uniek uitje in Weert (op een locatie naar keuze). Deze activiteit in het vertrouwde Weert, de poort van Limburg of liever een onbekende plek, de keus is aan jullie.

Wat te doen in Weert? Weert de poort van Limburg! Met 40.000 Inwoners is er altijd iets te doen! Een prachtige stad met geweldige mensen toch? Een groepsuitje van Leef 7 zou het plaatje afmaken en de cirkel rond maken.

Leef 7 is een jong entertainment bedrijf voor uitjes en evenementen. Van bedrijfsfeesten tot een vrijgezellendag en van familie uitjes tot een activiteit voor vrienden. Het kan allemaal. Activiteiten als Wie is de Mol of een verrassende Cluedo Moord? De keus is aan jullie!

Kortom vermaak voor iedereen! Dus ben je benieuwd, nieuwsgierig of al razend enthousiast, lees vooral door!

”Weert, de poort van Limburg, maar wij hebben de sleutel”

Wat te doen in Weert?

De Mysterieuze Cluedo Moord, het bordspel wordt werkelijk! Mr Zwart is vermoord en het wordt jullie taak om deze zaak op te lossen. Welk team ontrafelt het eerste dit ware verhaal? Zes locaties, zes wapens en zes verdachten…

Wat te doen in Weert?

De mysterieuze Cluedo. Ken je het bordspel niet, totaal geen probleem, de Cluedo moord is een totaal uniek uitje in Weert. De dader moet gevonden, dus alle hulp is gewenst. Kan het politiekorps op jullie steun rekenen en lossen jullie deze moord op als een ware Cluedo kampioen?

Strijd samen in teams en krijg het ware verhaal boven water. De teambuilding activiteit van dit moment! Zou het Dominee Groenewoud zijn met een revolver of toch gospelzangeres Blauw van Draet met het touw?

Welk team zorgt voor een kloppend verhaal zodat we eindelijk weten wie de juiste dader is, wat de juiste plek is en welk wapen gebruikt is. Kortom, uitje in Weert? Kies voor het meeslepende verhaal van Cluedo!

Activiteiten Weert

Liever een activiteit vol wantrouwen en bedrog? Speel dan de activiteit Wie Molt Er in Weert! Een ware wie is de mol ervaring. Onder de groep bevindt zich een rat, een bedrieger eerste klas. Wie is deze saboteur?

Activiteiten Weert!

Wie krijgt de ere titel als Mol op zijn borst gespeld? Geen Thomas of Klaas, maar een verrader van jullie eigen groep! Leef 7 maakt het mogelijk! Doorzie jij de streken van de Mol of weet jezelf elke opdracht te verpesten? Beleef de spanning nu zelf! Niets is wat het lijkt in dit spel…

Kan jij ook niet wachten tot het volgende seizoen van WIDM weer begint? Waarom het dan niet zelf tussentijds ervaren. Wie Molt Er in jullie gezelschap?  Is het de onbekende collega, de nieuwsgierige kameraad of toch je eigen familielid die hier de boel loopt te saboteren.

In dit spel komt ook alles voorbij, van jokers, groene & rode schermen en natuurlijk vage opdrachten. Wie kan een geweldig pokerface opzetten en ongezien het ene spel na het andere verpesten. Kortom, Wat te doen in Weert? Wie Molt Er! Weet jij het?

Uitjes Weert

Bereid je voor op een moment van lachen gieren en brullen, want deze spelshow staat garant voor een overdosis plezier. Vreemde kleren, rare rondes en een licht gestoorde presentator zijn de ingrediënten die centraal staan. Entertainment ten top!

Uitjes Weert

De spelshow van dit moment is… (tromgeroffel zou dit spannender maken) Puur Toeval! De maffe en geweldige spelshow die met niets te vergelijken is, maar één ding is zeker je lachspieren worden getraind.

Welk team weet als beste wat kinderhits mee te dansen en welk team kan het gezegde ‘Spreken is zilver…’ zo origineel mogelijk afmaken. Humor, creativiteit, onnodige weetjes of kennis van muziek. Het komt allemaal voorbij.

Lachen is in deze show niet verplicht, maar wel gegarandeerd. Plezier voor jong en oud, dik dun en groot en klein!  Dit uitje in het vertrouwde Weert, de poort van Limburg of liever een onbekende plek, de keus is aan jullie. Dus wat te doen in Weert? Puur Toeval!

Wat andere van ons vinden

Reviews

"Enthousiaste uitleg"
"Heel geslaagd"
"heel leuk!"

Reviews

"Fantastisch"
"Petje af!"
"Wie Molt Er was Super"

Weert, Ja graag!

Wij komen graag naar Weert (of moeten we Wieërt zeggen), de pracht en praal van Limburg. De activiteit in het vertrouwde Weert, de poort van Limburg of liever een onbekende plek, de keus is aan jullie.Wij zijn er in ieder geval klaar voor en hebben er al veel zin in!

Waarom een uitje regelen bij Leef 7?

Een Geweldige Beleving

Creativiteit, passie en professionaliteit zijn slechts een paar woorden om ons te omschrijven. Met unieke uitjes en sterke entertainers wordt ieder uitje een bijzonder verhaal. Kortom een unieke beleving staat voor jullie klaar.

Op je favoriete locatie

Stad, dorp of zelfs het kleinste gehucht waar de TomTom nog moeite mee heeft? Leef 7 komt graag naar jullie toe! Binnen in een woonkamer, buiten in bos, het kan! Kortom kies je eigen locatie.

Enthousiaste en Professionele Entertainers

Bij ons zijn begeleiders, eigenlijk meer een mix van professionele presentatoren en maffe entertainers. Mega enthousiast, een dosis humor en met een positieve gestoordheid, wordt ieder uitje professioneel en vermakelijk begeleid.

Regenalternatief

Bang dat het uitje in het water valt? Wij van Leef 7 begrijpen dit maar al te goed. Wij denken graag mee met een geschikte oplossing. Leef 7 heeft uitjes ontwikkeld voor binnen en we kunnen indien mogelijk op het laatste moment nog om switchen.

Persoonlijke uitjes

Zowel de fanatiekste spelers tot de ingetogen genieters worden vermaakt bij de uitjes van Leef 7. Iedereen wordt betrokken en Leef 7 bouwt een band op met jou en alle andere groepsgenoten tijdens een uitje.

Een vrijblijvende offerte | informatie aanvraag is zo gemaakt, doen?

Vragen?

Ik help graag!
Bel, mail of whatsapp me gerust. Ook de postduif wordt geaccepteerd. Dit formulier invullen kan uiteraard ook..

Rowin Holtslag eigenaar leef-7 uitjes en events
Rowin Holtslag

Onze laatste vrijetijdsblog`s

Weert in het bijzonder

Wat kun je zoal doen en beleven in Weert?

Weert wordt niet voor niets de poort van Limburg genoemd. De plaats ligt zowel dichtbij de grens met Noord-Brabant als bij de grens van België. Met 40.000 is er altijd wel iets te beleven in Weert! Naast de uitjes van Leef 7 is er nog meer te doen!

Bezoek eens een voorstelling in het Munttheater, waar wekelijks professioneel cabaret of muziekoptreden voor je klaar staat.  Ontsnap eens in de escape room van Weert. Ga zwemmen bij de IJzeren man of klim en klauter in het Klimbos van Weert!

Meer opzoek naar evenementen? Ook daarin presteert Weert sterk. Wat dacht je van de grote Weerter kermis (één van de grootste kermissen van het land) of het muziekfestival Bospop, waar menig grote artiest al op het podium stond. Kortom bezoek Weert!

“Groepsuitjes, waar nog jaren over wordt gesproken!”

Kortom Activiteiten Weert?