Home » Blog » Info Bedrijfsuitje

Info bedrijfsuitje

Info Bedrijfsuitje

Info bedrijfsuitje Leef 7

Wat is een bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje (ook wel personeelsfeest, bedrijfsfeest genoemd) is een besloten evenement waarbij je met collega`s en andere genodigden van het bedrijf op een bepaald moment samen komt om het ‘wij-gevoel’ te vergroten en te ontsnappen aan de dagelijkse werkdruk. Een informeel gebeuren waar plezier en vermaakt doorgaans voorop staat. Zo`n bedrijfsuitje wordt vaak gehouden vanwege behaalde successen en mijlpalen, beloning voor de inzet van het afgelopen jaar of om de teambuilding te versterken

Jullie hebben toch ook een personeelsfeest?

Mocht dit nog niet het geval zijn , dan wijzen we je graag op het volgende:

  • Tijdens een bedrijfsuitje leer je elkaar kennen. Je leert elkaar echt kennen, nee niet alleen de naam, maar juist de persoon erachter. Achter ieder mens schuilt meer dan enkel een naam.
  • Een bedrijfsuitje verhoogt de teamspirit. Een transformatie van Ik werk voor mijn baas naar wij werken aan iets moois in dit bedrijf.
  • Je kan nieuwe kwaliteiten ontdekken. Wat heeft die schoonmaker een vlotte babbel, misschien past zij wel op de verkoopafdeling. Zo zijn er nog een tal van redenen waarom een uitje zo positief is. De volgende stap… het regelen.

Help ik moet het bedrijfsuitje regelen

Een bedrijfsuitje regelen kost tijd en tijd is geld zeggen ze weleens. Mogelijk loop je tegen wat dingen aan, welk budget, wie nodigen we uit, wat gaan we doen etc. Gelukkig is er nu één site met antwoord op je vragen. Bekijk direct de blogs over een bedrijfsuitje en scoor punten bij je collega`s

"TIP Lees dit GRATIS stappenplan en regel het beste vrijgezellenfeest"

Download Hier Gratis Het Stappenplan

Leef 7 gebruikt Cookies. Wil je de beste website ervaring?